ultras_bicaz Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Salutare, Am avut un mic incident soldat cu far spart, carena crapata 5 cm in jurul farului din stanga, coltul carenei rupt sub far, carena plesnita putin langa farul din dreapta, grila de plastic din fata radiatorului plesnita. Ma intereseaza cat m-ar costa de rezolvat carena si in cat timp, eventual si daca se poate face ceva cu grila din plastic(sau trebuie alta noua). Mersi si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) Salutare, Am avut un mic incident soldat cu far spart, carena crapata 5 cm in jurul farului din stanga, coltul carenei rupt sub far, carena plesnita putin langa farul din dreapta, grila de plastic din fata radiatorului plesnita. Ma intereseaza cat m-ar costa de rezolvat carena si in cat timp, eventual si daca se poate face ceva cu grila din plastic(sau trebuie alta noua). Mersi si asfalt uscat. Te intereseaza numai reparat (lipit plastice, refacut bucati lipsa in fibra) sau si vopsitul lor(pregatit, smirgheluit, spritchit, vopsea)? Da-mi PM daca te intereseaza si te pun in legatura cu omul Editat Martie 21, 2008 de tashulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate