Sari la conținut

ultras_bicaz

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ultras_bicaz

  1. Salutare, Am un ZX6R din 2002. Am avut farul crapat si carena ciobita in jurul farului. Mi-a rectificat-o cineva, dar astazi mi-am schimbat farul si nu se mai pupa forma rectificata cu farul nou. A crapat carena langa far cam 5 cm. As vrea sa o rectific si sa o vopsesc, dar nu mai stiu unde:(. Astept sugestii. Mersi mult si asfalt uscat O recomandare macar catre cineva care repara/vopseste carene in Bucuresti? E destul de urgent... Multumesc.
  2. Salutare, Am un ZX6R din 2002. De 2 zile am observat ca nu mai am demaraj cum trebuie. Accelerez cu I-a, trage putin la inceput, dupa care motorul se tureaza in continuare normal dar nu se mai transmite forta la roata, apoi iar "prinde" ca sa zic asa. La frana de motor cu I-a, tot asa, parca franeaza in hopuri. Poate fi de la lant daca nu e reglat calumea? Sau e dus ambreiajul? Vreau sa merg la un service dar sa nu ma duc sa nu stiu ce sa cer pe acolo... Mersi mult si asfalt uscat.
  3. Salutare, Mi-am spalat azi motocicleta la o spalatorie pt prima data. I-am explicat pe unde sa nu bage presiune, toate bune. La cateva ore m-am uitat din intamplare sub far, la radiator, si am observat cateva zone in care striatiile sunt netezite. Acum nu stiu daca a fost asa dinainte sau s-a facut doar azi, dar as vrea sa aflu la ce riscuri ma expun, si, in caz de nevoie, ce alte solutii mai am in afara de schimbatul radiatorului? Am un ZX6R(daca conteaza) Mersi si asfalt uscat.
  4. Salutare, De mai multa vreme am probleme cu vitezometrul la un ZX6R model 2002, si mai nou si cu turometru. Raman blocate cand opresc la semafor, indica prost, isi revin daca tai contactul si repornesc motorul. Intai a fost vitezometrul, turometrul a inceput doar de 1 luna. Am tot primit sfaturi, ca poate fi de la senzori, de pe instalatie, de pe ceas, etc. Fiecare cu alta parere. As vrea sa imi recomandati pe cineva care se pricepe la instalatii electrice sa imi poata pune un diagnostic sigur. Nu de alta, dar un ceas e destul de scump( e ultimul model cu ceasuri mecanice si la turometru si la vitezometru). Multumesc si asfalt uscat.
  5. Salutare, Vreau si eu un nr de tel de la serviceul de pe Iuliu Maniu, incinta BGS. Nu il gasesc defel:( Mersi mult
  6. Salutare, De cateva zile la turatie mica am senzatia ca se inneaca motorul. Suna exact ca atunci cand se termina benzina si trebuie sa trec pe rezerva. Si parca consuma mai mult ca inainte. Poate fi ceva carburator infundat, impuritati pe sistemul de alimentare? Pot incerca ceva aditiv si daca da ce imi recomandati? Motorul e un ZX6R din 2002. Mersi
  7. Salutare, Vreau si eu sa curat si sa sincronizez carb la un ZX6R din 2002. Eventual si curatat bujii. Ma intereseaza un service bunicel. pret si durata. Mersi mult si asfalt uscat.
  8. Salutare, Am un ZX6R din 2002. Am observat ca se strange ulei pe amortizorul fata-stanga de ceva vreme. Nu foarte mult.Cel din dreapta e uscat. Care este cauza, ce trebuie schimbat si ce risc implica daca merg asa? Mersi mult si asfalt uscat.
  9. Salutare, Am avut un mic incident soldat cu far spart, carena crapata 5 cm in jurul farului din stanga, coltul carenei rupt sub far, carena plesnita putin langa farul din dreapta, grila de plastic din fata radiatorului plesnita. Ma intereseaza cat m-ar costa de rezolvat carena si in cat timp, eventual si daca se poate face ceva cu grila din plastic(sau trebuie alta noua). Mersi si asfalt uscat.
  10. Salut, Am un ZX6R din 2002. Am avut un incident dimineata. Far stanga spart, carena crapata in jurul farului stanga cam 5 cm, coltul carenei de langa far rupt. Plesnita foarte putin(1 cm) si langa farul din dreapta(nu crapata). Far stanga terminat, grila din plastic din fata radiatorului plesnita. M-ar interesa cat ma costa carena de rezolvat, si eventual daca te ocupi si de celelalte plasticuri care au mai plesnit+ schimbat farul(pe asta trebuie sa il achizitionez intai). Mersi mult si asfalt uscat, Daniel
  11. Salutare, Am un ZX6R din 2002. De ceva vreme vitezometrul ramane blocat cand franez. Dupa care indica ce vrea el. A inceput si turometrul sa faca la fel. Daca iau contactul si repornesc, se reseteaza ambele si merg bine o perioada. Nu stiu ce sa fac si e frustrant sa nu vezi viteza si turatia. Are cineva vreo idee sau cunoaste pe cineva care se pricepe? Mersi mult si asfalt uscat.
  12. Salutare. Am facut o revizie la motor, schimbat ulei, filtru ulei, placute frana, lichid frana, lichid racire. Am un Kawasaki ZX6R din 2002. Dupa revizie constat urmatoarele: 1. Motorul se incalzeste mai repede ca inainte (nu trece de 106 dar ajunge mult mai usor aici). Precizez ca aici mi-au pus cei de la service lichid racire Lukoil, albastru, cu indice de -35 grade. 2. La plecarea de pe loc cu 1-a am senzatia ca nu trage ca inainte, se tureaza dar parca nu transmite forta la roata cum trebuie. Am si cauciucul varza pe spate, dar il schimb maine. Oricum, cand am dus-o la service aveam tot cauciucul asta si nu facea asa. 3. Asta e o chestie ce facea si inainte de service, dar nu am cerut rezolvare inca. Se intampla cand opresc la semafor de exemplu sa ramana acul la vitezometru mai sus de 0. Uneoir si turometrul arata mai mult. Cand pornesc iar, imi arata viteza prost, ori mai mica ori mai mare. Ca sa rezolv, tai alimentarea si cand fac iar contact, se reseteaza acele si revin la normal. A devenit cam stresanta operatiunea, Ma poate ajuta cineva cu sfaturi/idei. Sa stiu macar daca ma duc peste mecanic sa il iau la intrebari, sau ce sa fac. Mersi mult si asfalt uscat
  13. Salutare. Stau de o saptamana cu cauciucuri noi noute pt ZX6R-ul meu si nu apuc sa le schimb:(. United Motors vrea programare cu nu stiu cate zile inainte, Motozone are program numai pana la 7 si eu lucrez in Pipera si tot asa:(. Imi poate recomanda cineva un loc unde sa imi pot schimba si eu gumele dupa ora 20? Si sa aiba ceva aparatura decenta? Mentionez ca sunt din Bucuresti. Va multumesc si asfalt uscat.
  14. Salutare, Am un ZX6R din 2002 si vreau sa ii schimb uleiul inainte de noul sezon. M-am orientat la un ulei Motul sintetic 10w40. Este ok? Multumesc si asfalt uscat.
  15. Salutare la toata lumea, Am si eu un ZX6R din 2002, si vreau sa ii fac o revizie cat de curand. Schimbat cauciucuri, ulei, lichid de frana, lichid de racire, placute de frana. E prima cosmetizare ca o am de putin timp, si nu prea stiu de unde si ce sa cumpar, si nici unde sa fac revizia. Sunt din bucuresti, apropo. As mai dori si un set de crash-bumpere pt ea. Ma poate indruma cineva, eventual si cu niste preturi pe consumabile si manopera? Dimensiunile la cauciucuri sunt: F: 120/65 ZR17 56W S: 180/55 ZR17 73W As prefera Diablo Corsa. La celelalte consumabile nu ma bag ca nu stiu. Astept sugestii. Multumesc anticipat si asfalt uscat la toata lumea.
  16. Salutare, Tocmai am cumparat un Kawa ZX6R din 2002 si as vrea sa ii fac si eu o constatare la un service undeva(cum stau cu uleiul, lichid de frana, cauciucuri, etc). Chestia e ca as vrea un service care sa lucreze pana mai spre seara. Locatia Bucuresti. Multumesc
  17. Salut, Scuze dar am citit postul tau si sunt interesat de oferta daca as avea loc. Stau in zona Favorit si e relativ aproape de mine. Poti sa imi trimiti detalii intr-un PM please? E safe? Ofera firma ceva garantii? Sunt si altii care au lasat motorul acolo si au fost multumiti? Mersi mult.
×
×
  • Creează nouă...