Profile Deleted Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Vreau sa stiu si eu daca imi achizitionez un DR sau oricare motor de enduro care ar fi partile negative... ca cele pozitive le stiu ... se uzeaza mai rapid decat restul dai mai multi bani pe intratinere ? etc. rog pe cineva daca stie sa imi spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Vreau sa stiu si eu daca imi achizitionez un DR sau oricare motor de enduro care ar fi partile negative... ca cele pozitive le stiu ... se uzeaza mai rapid decat restul dai mai multi bani pe intratinere ? etc. rog pe cineva daca stie sa imi spuna. nu stiu la ce te referi cand zici parti negative..fii un pic mai explicit..in speta dr-urile sunt motoare fara moarte,intretinerea la ele fiind minima.. exista topicuri aici despre majoritatea motoarelor de enduro..te sfatuiesc sa pierzi doua zile citindu-le si sa tragi singur concluziile despre ce ti se potriveste sau cat iti permiti sa cheltui pe intretinerea unui motor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 nu stiu la ce te referi cand zici parti negative..fii un pic mai explicit..in speta dr-urile sunt motoare fara moarte,intretinerea la ele fiind minima.. exista topicuri aici despre majoritatea motoarelor de enduro..te sfatuiesc sa pierzi doua zile citindu-le si sa tragi singur concluziile despre ce ti se potriveste sau cat iti permiti sa cheltui pe intretinerea unui motor.. Sa it idau un exemplu... imi iau un DR350 din 91-92... motorul ala e cam tras totusi de atatia ani.... dau sa zic pe la 1000 pe el dupa asta .... stiu ca e in functie de cum a fost intretinut dar ma refer la faptul ca mi-e frica, ca dup'aia sa nu ma pun sa mai bag bani in el pe piese, intretinere... ca toutusi e cam vechi si pe echipament de enduro ca eu am zis .. ori un DR ori un GS care ma va purta doar pe drumuri ( sunt cam la aceleasi preturi nu de alta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 te rog sa citesti inainte forumul, sunt f multe discutii anterioare pe aceasta tema, mai ales ca intrebarea ta nu este deloc precisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Vreau sa stiu si eu daca imi achizitionez un DR sau oricare motor de enduro care ar fi partile negative... ca cele pozitive le stiu ... se uzeaza mai rapid decat restul dai mai multi bani pe intratinere ? etc. rog pe cineva daca stie sa imi spuna. LA categoria Hard Enduro tu pui problema de DR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 (editat) LA categoria Hard Enduro tu pui problema de DR? da, fiindca pentru inceput nu vad de ce m-as pune pe ceva mai mare Editat Martie 22, 2008 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate