remijaru Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 am o carena facuta pentru ij-uri.singura modificare care trebuie facuta ese ori la motocicleta (schimbarea farului cu unu patrat,eu aveam in gand sa-i pun unu de tractor) sau modificarea carenei,adica din gaura pentru far,care e dreptunghiulara mai bine spus in gaura rotunda pe masura farului original de ij. daca sunteti interesati o sa pun si cateva poze --- Mesaj completat în 25 Mar 2008 06:41 -------------nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 (editat) pune si tu o poza si un pret! Editat Martie 31, 2008 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 pozele.pretul...chiar nu am idee.spune tu cat poti oferi pe ea eu unu nu vad pozele,daca nu se vad nici la tine da add la :remmii80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate