Sari la conținut

klu

Membru
  • Număr conținut

    459
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de klu

  1. Cadrul nu se fisureaza asa usor! Cum a zis si @Mezutu, trebuie sa omori motorul un pic ca sa il rezolvi! Cat despre coborare ai 2 variante: 1-modificat saua, subtiata in laterale si poate luat din inaltime sau 2-dchimbi dogbon urile cu unele mai lungi si o cobori si din furca! Ce inaltime are sotia? l.e. daca ajunge cu varfurile o modificare a sei ar trebui sa fie suficienta!
  2. http://www.ebay.com/itm/Hyperpro-Progressive-Rear-Shock-Absorber-Spring-Yamaha-XTZ750-Super-Tenere-89-96-/142368836107?hash=item2125d80a0b:g:bj4AAOSwCQZZB2AM&vxp=mtr http://www.ebay.co.uk/itm/Hyperpro-Progressive-Front-Fork-Spring-Kit-Yamaha-XTZ-750-Super-Tenere-89-96-/152512805078?hash=item238278b8d6:g:KskAAOSwRUhY81Jp recomand tipul asta calsport! pentru discuri da mi pm! Spor
  3. Pus arcuri progresive pe mobra! Tot citeam pe forumuri si imi ziceau cei ce au deja, ca dupa ce pui progresive pe fata, e alta mobra, bla bla bla. Asa ca am pus si eu. Si pe fata si pe spate! Si ce sa vezi, e alta mobra! Directia e perfecta, viraje in scurt rapide si precise. intra pe trasa acolo unde vreau eu si iese unde vreau eu fara efort. In linie dreapta iau mainile de pe ghidon si patreaza directie fara sa clinteasca, ceea ce inainte era imposibil! Spatele: mobra s a inaltat, inghite damburi hopuri fara sa topaie si sa faca ca barca. Cred ca tre sa prelungesc cricul lateral, Sta prea inclinata si imi e sa nu cedeze cricul. Mai ramane de vazut pe coclau! Oricum, sfat: puneti progresive pe fata! pus si discuri de 320 pe fata. iarasi alta mobra! Recomand si d-astea! Fac toti banii! Spor!
  4. Mi am luat asta de la SMAEB. Redusa oarecum! 939 de ron. Am oscilat intre Caberg Tourmax Sonic si Scorpion Exo ADX 1!. Cabergul era la 758 de ron dar L imi era mare, M mic! In plus Scorpionul pare facut mai bine, mie imi vine bine L-ul, dar nu are blocare pe pozitia ridicat a barbii! Inainte am avut Uvex Enduro. Deja simt lipsa vizierei tratate antiaburire!
  5. Era bun si primul releu! Ai fi mers cu el mult si bine! E drept ca astalalt e si mai bun! Mai ale daca pui xenoane! Dar cuvantul de baza dupa cum bine zice Binox, este Mosfet! Si tot ca el nu te baza pe chinezisme din targ. Pastreaza releul vechi in topcase! Spor
  6. Salutare! Sa o stapanesti sanatos! Cauciucuri iti recomand Karoo 3 daca iesi de pe asfalt. Sunt 50/50 si au o durata de viata intre 8000-12000km in functie de cum bagi mana in gaz. Asta am eu dar lumea e foarte multumita si de K60 scout. Daca nu iesi de pe asfalt (glumesc:))) Anakee 3. Culoarea ta nu este originala din cate stiu, deci nu te pot ajuta! Dar poti merge cu mobra sau o bucatica de vopsea la un magazin de vopseluri mai destept si ei iti pot face vopsea! Spor
  7. Yuasa am folosit de fiecare data. este cea recomandata in manual. mai mult de 3 ani nu m a tinut, dar banuiesc ca e decent!
  8. Mario iti recomand Focus T25! Este cam ce vrei tu si il faci oriunde! Spor.
  9. Salutare! Eu as fi interesat sa sablez un cadru si un rezervor de ij 49! Imi poti da un pret te rog? Banuiesc ca dati si un strat de protectie dupa sablare.
  10. 26 l rezervorul din care 5 l rezerva! Eu in mers dau doar robinetul din stanga! Spor
  11. Arcurile progresive vin cu instructiuni! Ale mele (hyperpro) se pun in locul celor originale. Difera doar uleiul si airgapul. Vezi ca nu toate arcurile sint progresive. Unele sunt vandute ca progresive dar sunt de fapt 2 arcuri tarate diferit lipite intre ele. Progresivele trwbuie sa aiba fiecare spira tarata diferit!
  12. Cu ventilatia nu e chiar o problema. Reviewurile din afara spun ca este cam mic spatiul la gura. Cu greu are loc microfonul. Oricum macar este accesibila ca pret! De asta zic eu: http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Caberg-Tourmax-Sonic/SubProducts/Caberg-Tourmax-Sonic-0013&ViewAction=ViewProductRating
  13. Salutare. Are cineva Caberg Tourmax? Ceva pareri? In iarna asta vreau sa schimb si eu Uvexul Enduro si ma bate gandul la un flip! Are cineva?
  14. aia este matrita pentru masca! nu am facut calculul inca sa vad cat costa! acum stau cam prost cu timpul dar dupa ce o termin postez!
  15. distantieri de parbriz-bleah, nu imi plac. dar uite aici idei: arata si bine si nu mai ai probleme cu ghidonul! si uratenia ce am facut o pana acum cat despre bucsele de cauciuc de la ghidon, da o sa vibreze, dar daca sunt duse sau iti dau impresia de miscare poti incerca cu cele de aluminiu. daca le schimbi sa ne spui si nou impresii! spor
  16. @l.u.v. nu trebuie sa eviti bucataria! trebuie doar sa mananci mai curat, cum spuneau baietii de mai sus. Spre exemplu la mine e suficient sa renunt la paine si la zaharul din cafea(folosesc un indulcitor-cat o fi si ala de bun) si se vad rezultate!
  17. din cate stiu eu pozitia in enduro trebuie sa fie un pic aplecata (spatele arcuit) cu coatele indoite, in nici un caz cu bratele neflexate sau cu corpul drept! uite aici ceva :http://www.enduroschool.com/wiki/Razie_Enduro_School/Standing_position cam asa, luata de pe goagal!
  18. Daca nu gasesti linkurile cu chestiile de mai sus, da un semn si cand ajung acasa le postez! Asta e forumul mai international asa, in caz ca nu il stiai! http://www.super-tenere.net/ Spor
  19. Încearcă și pe motodiscount. Eu prin ei îmi aduc piesele!
  20. Salutare! Știi ca avem forum pentru Supertenere! Tenere club. Ro. Găsești acolo tot ce vrei! Kedo sau Achimoto pt diverse! Cat despre suspensie, eu folosesc uleiul de la Motul 15w. Dar am și arcurile precomprimate cu șaibe! Poate ajungi la întrunire și vorbim mai multe! Spor!
  21. Anakee wild? Parca fac pt 800! l.e am vazut dupa ca mergi doar pe asfalt!
  22. Si eu! Dar ma gandesc ca arcurile progresive pe fata fac minuni deci si pe spate ar trebui sa afie decent! poate l-a schimbat cineva totusi!
  23. Sa mai reinviem topicul asta! Ma bate gandul sa schimb arcul pe spate. Sa iau asa ceva: http://www.ebay.com/itm/Hyperpro-Progressive-Rear-Shock-Absorber-Spring-Yamaha-XTZ750-Super-Tenere-89-96-/182077000704?rmvSB=true Ce spuneti merita? Si pt cei care au servisat amortizorul spate, pot schimba singur arcul sau tre sa merg la un service specializat? Spor
  24. uita te si la yamaha 750 supertenere. e f buna pt ce vrei tu si la 2k euro poti gasi ceva bun si accesorizat!
  25. Pai si daca sunt muschi care e problema? cantarul nu spune adevarul tot timpul. de aceea este bine sa te masori si sa te tragi in poza. daca e grasime atunci alimentatia trebuie revizuita.
×
×
  • Creează nouă...