B_Robi88 Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Vand urgent motocicleta Yamaha XJ 600 Diversion, stare foarte buna de functionare, la pret 1700 Euro negociabil, totul in regula, inscris in Romania, o folosesc si acuma, tinuta in garaj inchis, km 29 500, 61 cai putere, culoare verde metalizat, contact la tel: 0747 119705 / 0741 067250 sau email: brobi88@yahoo.com, izidorus@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 toti vor sa vanda urgent,frate...da mai multe date despre motor,an fabricatie,aspect...si pana la cat esti dispus sa negociezi...daca imi convine pretul,sant interesat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 toti vor sa vanda urgent,frate...da mai multe date despre motor,an fabricatie,aspect...si pana la cat esti dispus sa negociezi...daca imi convine pretul,sant interesat.. Numai ca fratii care vor sa vanda mai urgent decat ceilalti, ii sfideaza pe acestia si deschid topicuri ca toparele unde nu le este locu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 am reusit sa-l suparam... nu mai vrea sa vorbeasca cu noi..asta e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 nu l cunosc ca sa spuneti ca as lua apararea cuiva, dar daca esti interesat atat timp cat exista un nr de telefon nu cred ca mai e nevoie de altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate