Alex_NRG Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Marti dimineata am trecut pe langa Fantana Miorita, venind dinspre aeroportul Baneasa. Pe sens invers, in dreptul fantanii, un accident si, din cate am putut sa vad, o moto alba pe jos (nu mi-am dat seama de dimensiuni, putea fi si de politie), destul de busita, politie multa si traficul intrerupt. Accidentul mi s-a parut destul de grav. Nu am oprit pt ca eram pasager intr-o masina. Stie cineva ce s-a intamplat? Ma asteptam sa gasesc ceva postat pe aici, si sa intreb daca motociclistul/posesorul de motocicleta este ok sau are nevoie de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Am trecut si eu pe acolo, pe la 07:30, era un scuter nu o moto, probabil se intamplase cu ceva vreme inainte deoarece la fata locului mai erau doar politistii care faceau masuratori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate