Sari la conținut

Probleme La Motor


SEBYK
 Share

Postări Recomandate

Duminica am mers cu motoru aproape toata ziua...toate bune si frumoase,tragea bine suna bine...la un moment dat a inceput sa mearga ca un scuter si sa sune ca un chopper....la relanti se oprea..trebuia sa o tin putin accelerat..nu mai tragea etc...am pornit asa spre casa(aprox 5-7 km) dezamagit si ingrijorat ca cine stie ce s-a intamplat...pe drum a inceput sa dea cateva rateuri slabe(prietena mea a spus ca motoru scotea flacari pe teava) si apoi s-a oprit motoru...cand incercam sa il pornesc scotea cate putin fum alb, dar nu pornea..dupa cateva incercari a pornit si am ajuns cu ea acasa...fumul mirosea cam tare a benzina...la fel si toba dupa ce am orpit motorul...semna ca nu imi ardea toata benzina... Luni dimineata am desfacut-o si am gasit problema...sarise un fir de la o bobina si eu mersesem in 2 pistoane.... INTREBAREA MEA ESTE...E POSIBIL SA FI CURS DIN BENZINA NEARSA ATUNCI IN ULEI??? SI DACA DA...CUM IMI DAU SEAMA??? CA ABIA AM SCHIMBAT ULEIUL SI NU AS VREA SA IL SCHIMB IAR DECAT DACA E NEVOIE CA AM DAT CEVA BANI PE EL :bow: ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-ti fa probleme,

nu ai de ce sa schimbi uleiul

ca arde sau ca nu arde benzina in cilindri, pe timpul de compresie amestecul carburant trece in carter in egala masura. iar pe timpul de evacuare, deja la tine nu mai conteaza, supapa de evacuare e deschisa, presiunea in cilindru nu e mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ms mult...oricum, dupa cum am scris mai sus, ea a dat cateva rateuri si a scos ceva flacari semn ca benzina ramasa ar fi fost arsa zic eu...o sa ma uit la nivelul uleiului sa vad daca a crescut cumva sau nu...am auzit ca daca ar fi benzina in ulei...ar trebui sa faca spuma...e adevarat??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...