Sari la conținut

Aprinderi electronice

Postări Recomandate

La ETZ am aprinderea electronica. Am fost cu el la cineva, mi l-a demontat, mi l-a pus la loc. Si l-am intrebat pe om, acum ca s-a umblat la cilindru si piston, nu trebuie reglata si aprinderea? Adica... am inteles ca la astea electronice nu se deregleaza. Dar dupa ce iti bagi gheara.... chiar nu trebuie sa-i mai faci nimic? Ca omu' mi-a zis ca nu stie exact cum e cu ele, dar ar trebui sa se "regleze singure". :huh: Bai sa dea dracu..... asa sunt de destepte ?? Adevarul e ca nici nu prea stiu daca e de reglat ceva , de unde s-ar face....

Daca cineva doreste sa-mi dea si mie cateva avantaje si dezavantaje la aprinderile electronice, sa ma mai dumiresc si eu........... si sa-mi zica daca trebuie si astea reglate sau nu, si, eventual cum?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in nici un caz nu se regleaza singure :huh: .................

............oricum nu ai ce regla daca ai umblat la piston sau la cilindru...........singurul lucru la care ai acces sau poti regla ceva, este bobina de impuls care miscata stanga dreapta regleaza avansul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri