Lutzifer Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Am reusit aseara sa termin si Slideshow`urile ! SlideShow TransALPina Part 1 ... Linck de pe MotoTube http://www.mototube.ro/view/182/honda-tran...-part-1-680-km/ SlideShow TransALPina Part 2 ... Linck de pe MotoTube http://www.mototube.ro/view/183/honda-tran...-1iunie-680-km/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rexkroki Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Felicitari!!! nu am motor dar va invidiez pentru drumetiile astea formidabile... super fain, la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Felicitari!!!nu am motor dar va invidiez pentru drumetiile astea formidabile... super fain, la mai mare Mersi , mersi ! Faina treaba , te-ai logat sa ne feliciti ! Daca odata iti iei motor sper ca TransALP o fi Ceau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Pun sa apara direct pe forum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 fain...foarte fain...pacat ca nu a-ti putut trece mai departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Am o veste buna ! Se deschide Transfagarasanu mai repede de 1 Iulie ! Are loc ceva de concurs tzoagle pe acolo si se lucra de de numa la dezapezire ! Sunt pereti de zapada de 2-3 m ! Deci avem deja facut traseul pe saptamana viitoare S-a zis ca in 7-10 zile ii liber ! Editat Iunie 4, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 DOMNILOR. NU VA SUPARATZI PE MINE DAR O HARTA APROXMATIVA CU TRASEU TRANSALPINA NU AVETZI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hascu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 DOMNILOR. NU VA SUPARATZI PE MINE DAR O HARTA APROXMATIVA CU TRASEU TRANSALPINA NU AVETZI? Iata ca a venit timpul si am realizat PRIMA harta interactiva 3D cu RANCA, Transalpina, DN67C, DNA, PARANG, aici.. Atentie ! Trebuie instalat (o singura data) GoogleEarthPlugin de aici. Dupa instalare restartati browser-ul si apoi intrati pe pagina cu harta. Astept comentarii, sugestii aici pe forum ! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Harta cu tot Traseu ... Iata ca a venit timpul si am realizat PRIMA harta interactiva 3D cu RANCA, Transalpina, DN67C, DNA, PARANG, aici.. Astept comentarii, sugestii aici pe forum ! Multumesc. Ii foarte fain facuta harta 3D , imi place Nota , Jos casca ( palaria ) Nu m-as fi gandit ca se vede intre munti asa clar , ca normal pe Google Earth numa in orase se vede fain ! Chiar m-am uitat si se vede pana unde am fost ! Mai aveam pana la Pasul Urdele un pic , de trecut printr-o vale si dupa sa urcam ! Am vazut barajul Oasa , iara foarte fain se vede ! Super ce mai ! idee geniala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ce aproape am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 S-a zis ca in 7-10 zile ii liber ! Vrei sa traduci si pentru mine? Indata de 7 ai 10 zile liber? Din 7 pana in 10 e liber? Cine e norocosul? ce aproape am fost Io v-am zis... Nu vreau sa par misogin, dar sunt convins ca daca erati fara sotii / prietene treceati voi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Vrei sa traduci si pentru mine?Indata de 7 ai 10 zile liber? Din 7 pana in 10 e liber? Da bineinteles ca vreau sa traduc si pt cei care nu inteleg ca in 7-10 zile ii liber !Deci ... in aprox 7 sau pana in 10 zile ii practicabil Transfagarasanu , adica tremina de curatzat zapada ! Nu s-a specificat exact in cat timp , doar ca in 7-10 zile ! Sper ca am fost destul de explicit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Off, frumoasă e limba română... Deci TransfăgărăÂşanul va fi liber. Eu mă gândeam că vom fi liberi de la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Off, frumoasă e limba română...Deci TransfăgărăÂşanul va fi liber. Eu mă gândeam că vom fi liberi de la serviciu Scuze am gresit la explicatie ... faza cu " 7-10 " era defapt = -3 ... Editat Iunie 5, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Off, frumoasă e limba română...Deci TransfăgărăÂşanul va fi liber. Eu mă gândeam că vom fi liberi de la serviciu si cine te opreste sa fi liber ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Nu rade ca nu-i de ras , Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 DATA VIITOARE SCRIE SI IN UNGURESZTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 si cine te opreste sa fi liber ? As intra in polemici filosofice cu tine pe aceasta tema, dar nu e locul potrivit. Sunt convins ca putem avea o discutie extrem de intesanta la o bere sau la un gratar in linistea padurii. Va doresc asfalt uscat, dar din pacate nu va fi asaceva in acest weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Ba ce vreme ii afara ... Numa sa nu ploua maine de la 14:00 in colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 eu zic ca o sa ploua...cica se anunta si la noi cod galben...vin ploile si furtunile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) se anunta si la noi cod galben... La noi Codu Galben ii pana la ora 23:00 azi ! Editat Iunie 6, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 CE CODAT VB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate