escovent Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 escovent si-a revenit din raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 escovent si-a revenit din raceala Fain ! ne vedem maine dimi la 9:50 ... Astept raspuns de la cei din Arad ... CONFIRMAREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Astept raspuns de la cei din Arad ... CONFIRMAREA[/size] Confirm O zis nevasta ca ma lasa sa ma duc, si Transalpul are simering nou la schimbatorul de viteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 ConfirmO zis nevasta ca ma lasa sa ma duc, si Transalpul are simering nou la schimbatorul de viteze Fain ca ai venit cu 2 vesti bune , una mai buna ca cealalta ! Acuma fiecare o vede mai buna pe care vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 super tura ! cu super participanti!!!!!!!!! Sa vedem SLIDE SHOW-U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 28, 2008 Autor Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Am mai sacrificat azi inca 3 ore la comp ca sa fie ziua completa ! Am reusit sa fac Slide-u si sa uploadez si pozele ! Aici puteti vedea Pozele SlideShow-ul ... Arad-TM-Resita-Anina-Resita-Semenic-Arad ! 28.sept.2008 , 460 km , 7 motoare , 8 persoane ... Slide-ul Uploadat pe MotoTube Cateva poze ... Editat Septembrie 28, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 super tura ! cu super participanti!!!!!!!!! Sa vedem SLIDE SHOW-U Merci mult pt experienta, avand in vedere ca am transalpul de 6 zile, azi m-am distrat ff mult cu el, si am avut de la cine sa mai fur niste tehnici, acuma mai trebe exersate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Faina tura baiet, si pozele misto! Sanatate, Fade Am mai sacrificat azi inca 3 ore la comp ca sa fie ziua completa !Am reusit sa fac Slide-u si sa uploadez si pozele ! Aici puteti vedea Pozele SlideShow-ul ... Arad-TM-Resita-Anina-Resita-Semenic-Arad ! 28.sept.2008 , 460 km , 7 motoare , 8 persoane ... Slide-ul Uploadat pe MotoTube Cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Anunt Oficial Avand in vedere ca a inceput o saptamana noua , odata cu asta incepe si un nou plan de bataie ! Valea Cernei 4-5.Oct.08 ... Asta ar fi harta cu traseul ... Cine doreste si are in primul rand: liber Sambata-Duminica , are chef de putina plimbare si endureala, ... astea pe langa cort si sac de dormit bun , poate venii si ii bine primit! Deocamdata atata stiu ca is sanse mari sa vina persoane din ! Arad , TM , Deva , Cluj si Resita ! In principiu o sa fim destui ! Pana acuma ce se aude despre vreme este ca pana joi ii frumos , de joi seara vine ploaia si frigul , dupa care de sambata dimineata se duc ploile si incepe vremea sa se incalzeasca incet ! Sa speram ca asa o sa fie ... Sa punctam de pe acuma asa in mare ora plecarii , ceea ce nu ii batut in cuie ! Din Arad mai repede de ora 8:30 eu nu plec ! Pt ca unu la mana ii frig dimineata ca dracu , si doi la picior nu are rost sa ne grabim asa tare pt ca odata ajunsi la Deva unde ne intalnim cu cei de acolo si probabil cu cei din Cluj , numai este mult pana la Petrosani ! Iar de acolo ii putin pana pe Valea Cernei ... mergem cat mergem si campam ! Inca o varianta de intalnire cu cei care vor sa vina din TM ar fi la Lipova , cu noi ! Si sa mergem inpreuna pe Valea Muresului ! Principalul loc de adunare este DEVA ! Mai multe pe parcusul saptamanii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 in principiu...ma inscriu...sper sa nu intervina ceva ca ma tai pa thep cu lama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) FOARTE TARE SLIDE -UL O SA REVIN MAI PE SEARA CU ALTE POZE Editat Septembrie 29, 2008 de escovent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 in principiu...ma inscriu...sper sa nu intervina ceva ca ma tai pa thep cu lama... Inscriete total nu in principiu FOARTE TARE SLIDE -UL - Mersi ! O SA REVIN MAI PE SEARA CU ALTE POZE - N-ai mai revenit cu pozele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) daaa stiu mi-au taiat astia netu acasa ca am uitat sa-l platesc da asztazi sper sa mearga Editat Septembrie 30, 2008 de escovent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) daaa stiu mi-au taiat astia netu acasa ca am uitat sa-l platesc da asztazi sper sa mearga hihih Ceva vesti despre week ... vi ? Ca Alex (shadowm60 ) nu poate Sa Spuneti care mai veniti sa stim ... Mai multe detalii depre iesire puteti gasi si Aici Editat Octombrie 1, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 hihih Ceva vesti despre week ... vi ? Ca Alex (shadowm60 ) nu poate Sa Spuneti care mai veniti sa stim ... Mai multe detalii depre iesire puteti gasi si Aici DIN PACATE NICI EU NU POT SA VIN CA AM PROGRAM ADMINISTRATIV GLETUIT , FINISAT , DAT CU LAVABILA, PUS PARCCHET , ETC POZELE TRE SA LE MODIFIC CA SUNT PREA MARI SI MERGE GREU UPLOADUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) DIN PACATE NICI EU NU POT SA VIN CA AM PROGRAM ADMINISTRATIV GLETUIT , FINISAT , DAT CU LAVABILA, PUS PARCCHET , ETC Mna super Atunci spor la lucru si asteptam pozele ... Parerea mea este ca vineri seara la ora 22:00 sau cand si la cat vreti voi , sa facem pe messenger o conferinta si sa vb toate detaliile mai amanuntit (ora de plecare , de intalnire ... etc ) Pentru cei care nu il au ID-ul meu de mess este lutziferoi Treaba sta in felul urmator : pana acuma ... si de acuma in colo din Arad-TM doar eu cu Atti ! Din toti cei multi care puteau fi ... Daca totul ii adevarat sunt 5 sau 6 din Deva-Cluj , binenteles sa nu se razgandeasca nimeni nici de acolo ... In principiu ar fi bine si asa ... putin sunt dezamagit cu vremea asta , ca se anunta ploioasa ! Editat Octombrie 2, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) In principiu ar fi bine si asa ... putin sunt dezamagit cu vremea asta , ca se anunta ploioasa ! Endureala s-ar putea sa se transforme in mocirleala Iaca prognoza Editat Octombrie 2, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 Endureala s-ar putea sa se transforme in mocirlealaIaca prognoza Ii clar ca nu o fi vreme buna , dar eu totusi sper sa nu ploua chiar toata sambata si duminica , sau macar cand pun si adun cortu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ii clar ca nu o fi vreme buna , dar eu totusi sper sa nu ploua chiar toata sambata si duminica , sau macar cand pun si adun cortu Vom trai, si vom vedea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 pozzzzeee http://escovent.hi5.com/friend/photos/disp...nerId=102486534 si un filmulet http://www.mototube.ro/view/850/din-seria-transalp/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 pozzzzeee http://escovent.hi5.com/friend/photos/disp...nerId=102486534 si un filmulet http://www.mototube.ro/view/850/din-seria-transalp/ Faine`s ... Pacat ca nu ma vad mai bine in filmulet , ii un pic intunecat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 alte filmuletze http://www.mototube.ro/view/852/din-seria-transalp-1/ http://www.mototube.ro/view/853/din-seria-transalp-2/ http://www.mototube.ro/view/854/din-seria-transalp-3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 alte filmuletze http://www.mototube.ro/view/852/din-seria-transalp-1/ http://www.mototube.ro/view/853/din-seria-transalp-2/ http://www.mototube.ro/view/854/din-seria-transalp-3/ Faine si filmuletele astea , pacat ca nu le-ai dat un pic de culoare... sa le fi legat intre ele ! Lasa , pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Ii clar ca nu o fi vreme buna , dar eu totusi sper sa nu ploua chiar toata sambata si duminica , sau macar cand pun si adun cortu si eu as veni dar......daca ploua (imi iau echipamentu de ploaie,ca n-am dat banii degeaba pe el sa-l tin in dulap ) si eu as veni dar......daca apare ceva eveniment festiv si totusi nu pot sa vin(sau le aman,sau nu ma duc sau nu-mi bat gura degeaba ) si eu as veni dar......nu am cauciuc sau placuta de frana(imi cumpar din timp,ca doar nu ma las pe ultimul moment(ca doara am TRANSALP)CE NAIBA ) Nu prea vad sensu la(SI EU AS VENI DAR....) SANT DOUA POSIBILITATI: vin sau NU vin(sau bere ) Cei 4 sfinti au fost 3,Luca si Matei! Editat Octombrie 3, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) si eu as veni dar......daca ploua (imi iau echipamentu de ploaie,ca n-am dat banii degeaba pe el sa-l tin in dulap )si eu as veni dar......daca apare ceva eveniment festiv si totusi nu pot sa vin(sau le aman,sau nu ma duc sau nu-mi bat gura degeaba ) si eu as veni dar......nu am cauciuc sau placuta de frana(imi cumpar din timp,ca doar nu ma las pe ultimul moment(ca doara am TRANSALP)CE NAIBA ) Nu prea vad sensu la(SI EU AS VENI DAR....) SANT DOUA POSIBILITATI: vin sau NU vin(sau bere ) Cei 4 sfinti au fost 3,Luca si Matei! punct ochit, punct lovit am echipament, am jumatate de transalp in dulap.. conduc incet si prost.. dar nu pot... Editat Octombrie 3, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate