maradeanu Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) corectez: nu se poate merge pe drumul ala cu viteza mai mare de 20 km/h eu oricum va astept acolo ca nu rezist sa merg incet pe un drum asa fain Editat Aprilie 20, 2011 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 mda eu am mai fost pe acolo si e fain si am zis ca mai bine mergem acol odecat la ceala, eu zic sa stam langa balta, nu sa ne afundam in padure, distanta de la bila e de 15 km daca are vreo importanta pt cineva Duc eu mingea... daca o gasesc P.S. Maradeanule, balata aia e curata sau jeg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 ma... am facut un clip cu balta si pare destul de curata, dar nu recomand sa faceti baie pe acolo PS: nu va speriati de faza de la 0:29 cand am incercat sa imit broasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 ma... am facut un clip cu balta si pare destul de curata, dar nu recomand sa faceti baie pe acolo PS: nu va speriati de faza de la 0:29 cand am incercat sa imit broasca numa tu stii de ce ai incercat asta.. dar ma rog... daca e curata de ce nu recomanzi ? broastele sunt inofensive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 am spus ca pare... cine stie ce gasesti pe acolo, nu trec prea des pe acolo (odata la 2-3 ani) asa ca nu stiu ce se intampla pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 am spus ca pare... cine stie ce gasesti pe acolo, nu trec prea des pe acolo (odata la 2-3 ani) asa ca nu stiu ce se intampla pe acolo hmm, poate e ceva radioactiv pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 20, 2011 Autor Share Postat Aprilie 20, 2011 hmm, poate e ceva radioactiv pe acolo Numai interoga omu` Las` ca vedem noi Sambata ce ii prin zona... am postat prea repede oricum si devenim nerabdatori mie deja mi pofta de un gratarel si aerul de padure (poate pute balta aia ) Termina-ti cu prostiile, copii copaci Is curios daca se baga lumea la iesirea asta, parca vad ca isi gasesc Sambata ce sa faca... sa isi vopseasca oole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Numai interoga omu` Las` ca vedem noi Sambata ce ii prin zona... am postat prea repede oricum si devenim nerabdatori mie deja mi pofta de un gratarel si aerul de padure (poate pute balta aia ) Termina-ti cu prostiile, copii copaci Is curios daca se baga lumea la iesirea asta, parca vad ca isi gasesc Sambata ce sa faca... sa isi vopseasca oole Mda, pute a pishat de broasca, ma, padurea aia cred ca e vizitata de 3 ori pe an... si atunci de padurar deci, o fi fain, om fi numa noi, nu vor fi gunoaie, nu pute nimic, in afara de cei nu se vor spala ( daca vor fi ) si se scrie "terminati " fara liniutza, copil copac Editat Aprilie 20, 2011 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 20, 2011 Autor Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Ca o mica completare, aseara ... adica in 19.Apr. am fost cu Ovi (picasso_ss) la o scurta plimbare prin oras pentru a poza pe "night" motoarele si ce este prin jur. Pun cateva din poze aici, dar sa nu aglomerez foarte tare forumul intrati pe BLOG si vedeti si restul. si se scrie "terminati " fara liniutza, copil copac Nu sti tu ... asa e mai fancy! Editat Aprilie 20, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Is curios daca se baga lumea la iesirea asta, parca vad ca isi gasesc Sambata ce sa faca... sa isi vopseasca oole Pai unii chiar tin cont de sarbatorile astea, pacatosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Pai unii chiar tin cont de sarbatorile astea, pacatosule! Chiar din acest motiv a venit Alex (fiul tău) cu ideea de a merge Sâmbătă in loc de Duminică să poată veni si cei care Duminică sărbăfloresc paÂştele. Asta e Âşi ideea de a se simtii omul bine Âşi de a sărbătorii, prin faptul că ieÂşim la padure Âşi ne "simtem bine" câteva ore. După care fiecare la vopsit oo. In cazul tău descopăr că îți place să biciui, poate ai alt program Kinki PS: Până una/alta azi ne vedem la ora 19:00 la Kaufland, că e JOI Âşi e "Moto Thursday" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Chiar din acest motiv a venit Alex (fiul tău) cu ideea de a merge Sâmbătă in loc de Duminică să poată veni si cei care Duminică sărbăfloresc paÂştele. Asta e Âşi ideea de a se simtii omul bine Âşi de a sărbătorii, prin faptul că ieÂşim la padure Âşi ne "simtem bine" câteva ore. După care fiecare la vopsit oo. In cazul tău descopăr că îți place să biciui, poate ai alt program Kinki PS: Până una/alta azi ne vedem la ora 19:00 la Kaufland, că e JOI Âşi e "Moto Thursday" ! Aduc eu biciu! Chiar ca nu mai aveti niciun Dumnezeu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Aduc eu biciu! Chiar ca nu mai aveti niciun Dumnezeu... Kato, din cate stiu eu Sambata nu e nici o sarbatoare, asa ca, ce legatura are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Aduc eu biciu! Chiar ca nu mai aveti niciun Dumnezeu... Mai avem unu, doi ... vrei si tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) Kato, din cate stiu eu Sambata nu e nici o sarbatoare, asa ca, ce legatura are ? E Sf Gheorghe, fraiere In cazul tău descopăr că îți place să biciui, poate ai alt program Eu am intotdeauna program, nu-ti face griji Te-am facut "pacatos" pentru ca iei in deradere una dintre cele mai mari sarbatori crestine Nu e nevoie sa crezi, e suficient sa respecti Editat Aprilie 21, 2011 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 E Sf Gheorghe, fraiere Eu am intotdeauna program, nu-ti face griji Te-am facut "pacatos" pentru ca iei in deradere una dintre cele mai mari sarbatori crestine Nu e nevoie sa crezi, e suficient sa respecti E sfântul KATO, un fel de sfânt ca si ADAM si EVA! In legătură cu PaÂştele nu cred că am zis ceva rău sau jignitor referitor la cei ce țin această sărbătoare... mai fac Âşi eu mici glumițe pe tema asta. Dar nu am absolut nimic cu cei care sărbătoresc, cred si respectă PaÂştele. Am intrebat Âşi eu de curiozitate, oare câți o să vină la iarbă verde Sâmbăta în loc de Duminică, când intr`adevăr este PaÂştele Âşi lumea stă acasă in familie. Pe mine sincer "mă lasă rece" toate aceste sărbatori, dar le doresc tutror Sărbători Fericite! Nu cred că are rost să ne punem acuma aici pe forum să dezbatem sărbătorile... sau măcar să ne mutăm pe topicul dedicat vorbărelii de toate zilele. Să nu fiu total offtopic, pentru cei care vor Sâmbătă să vină la iarbă verde la păscut de paÂşte... ora 12:00 la BILLA pentru cumparaturi este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 E Sf Gheorghe, fraiere tin sa te anunt ca sfantu gheorghe a fost mutat de vladica luni in 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 22, 2011 Autor Share Postat Aprilie 22, 2011 (editat) Să reluăm detaliile pentru mâine Sâmbătă 22.Apr.2011. Mărădeanu a fost in recunoaÂştere în zonă Âşi a venit cu niÂşte informații , astea de mai jos: La Utvinis am gasit niste zone fainute langa o balta, o poienita, drum bunicel (1 km de pietris fin, 2 km de drum de tara... niste pietricele si mult praf)Trecem printr-un satuc as putea spune... uitat de lume si foarte sarac, odata ajunsi acolo gasim destule crengi pentru gratar. (aici se vede doar una) balta Locul de întâlnire rămâne la BILLA din Micalaca, la ora 12:00. Aduceti cu voi izoprene (izolir), slapi, pantaloni scurti, cremă de soare si ce mai vreti voi. Daca ne adunăm destui Âşi se face rost Âşi de o minge, se poate da cu picioru in ea pe acolo. Editat Aprilie 22, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 (editat) tin sa te anunt ca sfantu gheorghe a fost mutat de vladica luni in 25 Verifica asta afara ("check this out" ) http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie23.htm In legătură cu PaÂştele nu cred că am zis ceva rău sau jignitor referitor la cei ce țin această sărbătoare... mai fac Âşi eu mici glumițe pe tema asta. Dar nu am absolut nimic cu cei care sărbătoresc, cred si respectă PaÂştele. Atunci te iert Editat Aprilie 22, 2011 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 (editat) Anyway, confirm prezenta maine la 12:00 la Billa Editat Aprilie 22, 2011 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 tin sa te anunt ca sfantu gheorghe a fost mutat de vladica luni in 25 Sau marti, depinde cum se simte `vladica` luni...........Doar e democratie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Anyway, confirm prezenta maine la 12:00 la Billa EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 de minge fac eu rost dar n-am cu ce o umfla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Anyway, maradeanule, tu vii pana la Billa sau ne astepti acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Verifica asta afara ("check this out" )http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie23.htm Scuze de off-topic! Aveam perceptia ca nu prea exista compatibilitate intre Ortodoxie si motociclism. De-aia ma si gandeam ca nu prea am ce cauta in grupul celor ce calaresc motoare. Sunt incantat sa vad ca un transalpist "cu state vechi" traieste "senzatii tari" si cu ocazia sarbatorilor crestine, nu doar atunci cand se afla calare pe mobra. Pe cei lasati "reci" de aceste sarbatori si de viata duhovniceasca in general, speram ca intr-un timp cat mai scurt si inainte de a cere de nevoie ajutorul Lui Dumnezeu, sa-i lase ... "calzi" aceste apropiate sarbatori si toate celelalte de peste an. Sarbatori fericite tuturor. Editat Aprilie 23, 2011 de adris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate