DCSAN20 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Rezolvasi cu cricul? Ca nu ne-ai mai zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Eu la nepra am pus cric de mz luat din targ, pe care l-am scurtat la flex si a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Nu e frate super, nu mai vorbi. Ca aluneca nu stiu cum dracu si cade tot motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Nu e frate super, nu mai vorbi. Ca aluneca nu stiu cum dracu si cade tot motorul Pai trebuie strans surubul ala care se desface. Daca e strans, nu aluneca nimic si sta bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate