thundercat1 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 in vara asta 2008 vreau sa fac o expeditie pana in italia :RUTA prima zi: iasi-tg.neamt-borsec-reghin-cluj-oradea a 2 a zi: ungaria -slovenia - italia......am facut un calcul pt benzina cu plecarea din IASI cu un consum de 6% si 4000 km dus intors ar trebui 9 mil numai pt benzina si taxele de autostrada undeva la 20 -30 euo =10 mil dus-intors si restul bani de cheltuiala cu cazarea as putea sa rezolv in LUCCA si TORINO poate mai aveti si voi pe cineva prin italia ii colindam pe toti plecarea se face in perioada 2-9 august 2008 care vrea sa se inroleze sa intre pe fc_pavel_nedved pt mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 aceeasi destinatie, traseu un pic diferit intentionez si eu..in iulie, insa.. deci, iasi - borsec - cluj - oradea - budapesta - viena - villach - udine - venetia - firenze - roma si retur..da un pm, poate reusim sa punem de acord traseele si perioada.. avantaj, cu noi merge si o masina (pentru minim de bagaje)..dormit la cort..cam 350 euro dus intors... in vara asta 2008 vreau sa fac o expeditie pana in italia :RUTA prima zi: iasi-tg.neamt-borsec-reghin-cluj-oradea a 2 a zi: ungaria -slovenia - italia......am facut un calcul pt benzina cu plecarea din IASI cu un consum de 6% si 4000 km dus intors ar trebui 9 mil numai pt benzina si taxele de autostrada undeva la 20 -30 euo =10 mil dus-intors si restul bani de cheltuiala cu cazarea as putea sa rezolv in LUCCA si TORINO poate mai aveti si voi pe cineva prin italia ii colindam pe toti plecarea se face in perioada 2-9 august 2008 care vrea sa se inroleze sa intre pe fc_pavel_nedved pt mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate