morarugeorge Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 ambreiajul merge foarte greu... am dat jos placa si au zburat arcurile prin toata casa... le-am pus la loc fiecare in lacasul lui. dupa ce am pus capacul la loc... si am pus cablul de ambreiaj... oca ambreiaj... tare ca piatra. ce motive ar avea si cum se remediaza? un manual de mz aveti? ajutooooooor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_i_d_e_r Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 uite care-i treaba.daca se uzeaza ambreiajul si nu am placute noi, dar am alte placute care se potrivesc (de ex unele identice, tot uzate) pun inca o placuta sau doua si atunci mai poti merge cu motoru destul, da' nu mai functioneaza la fel de bine maneta;poate ca asta e si la tine; nu cred ca e prea scump un set de placute cu arcuri cu tot (si stii o treaba) numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate