Sari la conținut

Sachs X-road


Postări Recomandate

are cineva sachs x-road? :ok: daca da , cum merge , probleme cu motoru are? ... mi-a lasat o oarecare impresie pozitiva la smaeb la design , si nu pare o "chinezarie" , sper , deoarece nu stiu nimic despre modelu asta , insa nici despre firma. s-ar merita sau nu?

 

 

P.S. : nu va luati de mine ca fac multe topicuri noi (e al 2-lea) dar sunt in cautare de motocicleta , peste putin timp dau examenu :huh:

 

mersi & asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sachs este o firma germana de traditie, care de obicei face jucarii bune, frumoase si fiabile, pretu mise pare ok, iar pt drumurile noastre x-roadul e perfect...eu unu as recomanda sachs...stiu ca sutn fiabile si chiar pt un buzunar mai accesibil, nemtii nu le dau chiar asa ieftin la mana a doua, deci tin la ele (chestia asta zice ceva)

 

Mie imi place...decizia e a ta :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut. :)

este facut un test comparativ :moto: in revista univers moto,numarul 3-martie 2007,intre yamaha xt 125 x,sachs x-road si tomos sm 125 f.in revista este vazuta foarte bine motocicleta,chiar in raport cu yamaha sau tomos.propulsorul este morini,are pe fata etrier cu 4 pistonase,fapt care ii confera un avantaj clar in fata celorlalte doua.in revista este subliniat faptul ca are un aspect deosebit.pozitia de pilotare este neutra,comenzile sunt apropiate,dar perna seii este cam ingusta si umpic cam tare,iar cantul estetic al rezervorului deranjeaza usor piciorul.sachs nu beneficiaza insa e un kickstarter.(nus dc :ok:) pilotul spune ca este de laudat cutia de viteze care lucreaza foarte precis si in curse scurte.din test reiese ca sachs este cel mai usor de dirijat.se pare insa ca suspensiile sunt destul de ferme.in concluzie "sachs ese pur si simplu splendid.nu conteneste n a ne coplesi cu detaliile estetice si la fel de bine se prezinta la capitolele frane si manevrabilitate.exclusiv si sportiv.pe scurt xt este un partener practic,tomos un luptator de oras si sachs un atlet estetic :ok: " eu am incercat sa iti rezum testul deoarece pe net nu-l am gasit :guitar:

:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

chiar nu are nimeni un Sachs.....vreau sa vad si eu ceva pareri inafara de cele de ordin estetic si de cele din reviste....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa ne auzim cu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

am eu una, cumparata in mai anul trecut, cu 21 km la bord, care sta de 8 luni in service la ei, dupa o piesa (motivul pt care sta e defect de fabricatie - la motor - are un por pe chiuloasa shi scapa ulei)

NU cumpara Sachs pt a rula cu el in Romania, pt a astepta dup-aia luni de zile dupa piese, pana ti le aduc cei din Baia Mare, unde e reprezentanta, iti vei lua campii de disperare, nervi si frustrare :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...