Sari la conținut

Frana

Super Membru
  • Număr conținut

    1.661
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    28.08.2008
  • Motocicleta
    RR
  • Club
    Nu merg

Informații profil

  • Motociclete detinute
    NSR, RR

Vizitatori Recenți Profil

2.674 citiri profil

Frana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Are cineva nevoie de un bord pentru 600 K6-K7 ? Stare buna, in jur de 8500 mile. 100 oiro 0786 668 001
  2. Are cineva de vanzare tuburile de ram air pentru k6/k7 600/750? Multumesc
  3. Salut George, Sincer nu stiu. Doar a fost data jos pompa de pe rezervor si tinuta pe raft timp de vreo 1 luna.. cand a fost montata la loc, n-a mai pornit.. Si mie mi s-a parut ciudat..
  4. Salutare, Cumpar pompa benzina pentru GSXR 750 2007, Urgent! Multumesc 0786 668 001
  5. Frana

    Verificare moto contracost

    Multumesc pentru raspunsuri & info !
  6. Frana

    Verificare moto contracost

    Ma gandesc ca inca mai exista oameni de incredere dispusi sa acorde o mana de ajutor si in schimbul unei sume de bani. E o chestie care dureaza cel mult o ora... Aparent pana acum nu e nimeni dispus sa faca asta. Ma asteptam la mai mult de la aceasta comunitate ! SA VINA AMR-UL !
  7. Frana

    Verificare moto contracost

    Un 600RR. Nu vad ce relevanta are poza de profil, daca as fi avut un m108r la profil ai fi dedus tu ca vreau un chopper? Pf...
  8. Salutare ! Scurt pe 2 : Am gasit o motocicleta in Iasi pe care vreau sa o cumpar insa eu sunt din Bucuresti si as avea nevoie de ajutorul cuiva din Iasi care se pricepe cat de cat la motociclete sa se duca sa vada/testeze motocicleta pe care doresc sa o achizitionez, astfel incat sa nu bat drumul pana acolo degeaba sa ma trezesc cu vreo surpriza. Pentru cine este disponibil, pot plati 50 de lei pentru treaba aceasta, prin transfer bancar sau orice metoda. Maine sau cel tarziu poimaine trebuie sa vada cineva motocicleta.. 0786 668 001 sau raspuns aici sau mesaj. Multumesc anticipat !
  9. Salut. Am avut si eu aceeasi problema, am schimbat intinzatorul doar desi cumparasem si lantul, insa persoana la care dusesem motocicleta a zis ca e nevoie doar de intinzator. L-am schimbat, sunetul a disparut, insa recent se aude ceva foarte fin intr-o anumita plaja de turatii. Daca zgomotul tau e la fel de puternic ca si inainte, ceva nu e in regula, la mine facea destul de mult zgomot iar dupa schimbarea intinzatorului a disparut complet..
  10. Revin la vanzare cu piesele date jos de pe nsr-ul meu de 125, an de fabricatie 1999 : - rezervor - sha - aripa fata - carena dreapta - protectie bascula - protectie radiator - jante fata-spate - discuri de frana fata-spate - cutie filtru de aer - semighidon dreapta - electrica - rezervor antigel - cadru codita - undertail, carena de sub codita gen - carena codita - radiator - releu de incarcare (cred) si alte mici chestii care nu-mi vin acum in minte, fel si fel de plastice de pe la admisie, accesorii, ornamente, stuff like that. In afara de carena codita care este destul de bine zgariata, restul pieselor arata bine, sunt in stare buna. In general preturile sunt foarte mici pentru ca vreau sa scap rapid de ele. Contact : 0786 668 001 / leonardo.matei@gmail.com Pentru poze si mai multe detalii, contactati-ma aici sau la telefon / mail.
  11. Cunosc eu pe cineva care vindea acum ceva timp un Kawasaki ninja 250R pe la 2000 euro, in stare f buna, il intreb daca il mai are daca esti interesat. Cam pe la pretul asta se invarte oricum, iar modelul este foarte ok pentru inceput. Confortabil, fiabil, aratos, consum mic. 125cc nu merita sa iti iei pentru ca e cam puturos (modelele in 4T cel putin), pentru 1-2 luni pana te obisnuiesti cu motocicleta este ok si cam atat.
  12. Pe facebook am vazut-o, am sa ii dau mesaj persoanei care postase poza si iti dau PM aici daca e ceva.
  13. E cam trista situatia, abia mai vad cate un 125cc ratacit in bucuresti, chiar si vara... In 2008, 2009 exista un grup de vreo 10+ pustani cu 125cc-uri, pokemonii reising tim ni se spunea Inaintea noastra la fel, generatia 2006-2007 aveau si ei un grup de 125. Din 2010 incoace n-am mai vazut nimic sa se lege intre posesorii de 125
  14. Adica nu se vede sa fi blocat vreo roata in urma franarii ...
×
×
  • Creează nouă...