undercover.oz Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Kre ma poate ajuta cu cateva informatii? tocmai mi-am luat un R6 din 2000. ma intereseaza ce fel de ulei trebuie sa-i pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Kre ma poate ajuta cu cateva informatii? tocmai mi-am luat un R6 din 2000. ma intereseaza ce fel de ulei trebuie sa-i pun Salut!Cel mai bine cauta in cartea de service a motocicletei... vezi ce ulei recomanda producatorul. Cartea de service probabil o vei gasi in acest post. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Best 300V 4T FACTORY LINE 5W-40 (h) Better 7100 4T 10W-40 (h) sursa: http://www.ew2.lubesinfo.com/frameset.asp?...23&langid=1 daca vrei un pret intreabama si iti zic. Sunama sau pe messenger :Lordrhadoo trimit ramburs oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate