m22 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Spray de pana am, ma gandeam sa schimb cauciucul spate si nu toate vulcanizarile monteaza la scutere. Stiti cumva unde se poate efectua operatiunea aceasta ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Pe baba novac, acolo am schimbat eu acum 1 saptamana, uite id-ul meu rebegea_Sebastian2001 daka vrei te duc intr-o zi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m22 Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Pe baba novac, acolo am schimbat eu acum 1 saptamana, uite id-ul meu rebegea_Sebastian2001 daka vrei te duc intr-o zi acolo. Multumesc ! Unde pe Baba Novac ? Un punct de reper ? (eu am facut generala la 86 si am copilarit prin cartier ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate