sorinm Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Salut Doresc sa stiu daca un motor de 750 cc de SRAD se potriveste pe un cadru de SRAD din 2000. Mai doresc sa stiu daca bordul este acelasi sau este diferit de la 600 la 750. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 bordul este sigur dif<se plangea cineva ca nu mere apa si inca ceva> dar cadrul nu stiu da pare sa fie identic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 am citit pe niste forumuri straine ca se potriveste totul pana la cel mai mic detaliu in afara de ECU si carcasa filtrului de aer care desi este de aceeasi marime , are gaurile de la carburatoare putin mai mari, in rest totul ar trebui sa intre perfect. Teoretic si bordul ar trebui sa fie la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate