Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Am tot cautat si nu am reusit sa aflu daca exista pentru honda vtr 1000 firestorm dracia asta de piesa..... Poate ma ajutati voi cu o sugestie, fiindca nici nu as vrea sa ma apuc sa fac improvizatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 sau poate stie cineva unde, cum, sau daca se gasesc acele "manere" care se pun pe rezervor stanga-dreapta pentru pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 vreo sugestie pls... pentru oricare din variante...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 (editat) mah nu pot decat sa va multumesc pentru suportul oferit.. next time better luck maybe! Editat Mai 24, 2005 de Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Wizzie,da nu e reprezentanta Honda in Bucale,sa cumperi fieru nou de la ei?Oricum ,trebuie sa arate bine asa ca nu prea vad rostul unor improvizatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 reprezentantza honda din bucale nu vinde VTR 1000 FireStorm sau SuperHawk ci doar VTR 1000 SP2, si ca atare nu prea se chinuie ei sa aduca decat piese pentru ce au nevoie... si decat sa cumpere vreun handle bar cu 25$ si sa mi-l vanda cu 50-60 de euro + tva mai bine il caut eu pana il gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate