ddcristi Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 Tocmai am aflat, cand am fost in piatza, in Tm., ca o mai fost in accident extrem de stupid, tot ieri sau alaltaieri... Tipu' care mi-o zis de el nu shtia mare lucru, dar auzise shi el.. Cica erau 3 tipi din Timisoara, cu motoarele, pe drumu' dintre Arad si Deva.. Se oprisera pe dreapta, probabil sa fumeze o tzigara, shi unu' cu o mashina mare o intrat in ei. Unu' o murit pe loc, ceilaltzi is foarte grav ranitzi... Shtitzi careva ceva de accidentu' asta? Sper sa fie numa' un zvon... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Eu stau prin zona,ma interesez sa vad daca e adevarat sper sa nu fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Eu am auzit ca o fost in Vladimirescu dar mai multe nu shtiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate