LaurBalaur Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 Chiar ca bine ca nu a fost mai rau Am uitat sa-i multumesc prietenului Ionut pt ca dupa accident el a ramas la locul faptei, a sunat politia, mi-a facilitat transportarea motorului la un garaj, si altele! Merci mult man, si sper sa fiu mai prudent pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut C Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Balaure, stai linistit. Asta este, m-am si cam enervat pe politie, pe soferul de acolo, etc, dupa cum ti-a zis si soferul. Nu mi-ai zis ce ai facut la U. Da un bip sa te sun. Ionut/Gpz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Trebuie sa recunosc ca 21 mai e intradevar o zi blestemata. Eu am patit-o mult mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Laurentiu imi pare rau daaa.. nu ma lasi sa merg singur la Brasov! Te remorchez eu pe serpentine ! Lasa ca degetele astea nu prea le folosesti ! Merita si ele un concediu! Ce a zis prietene ta ? Sanatate! Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 Mosule pana la Brasov mai e destul timp, august parca. Pana atunci se reface mana. Mai greu cu familia si prietena care s-au speriat mai mult decat mine. Oricum ,m-am decis: voi continua cu motoru, chiar daca supar multe persoane, si sper sa nu mai am parte de ghinioane dastea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 of doamne...la cate citesc la topicul asta cu accidente, imi vine sa nu mai ies in veci cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Oricum ,m-am decis: voi continua cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 felicitari!!!! ca ai reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 bine ca ai scapat iar ala cu masina ce a patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate