radsteinn Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 albastra: piese noi: setul motor, cutie viteze aprindere, tevi evacuare, carburator nou, ambreiaj, bord nou etc...merita vazuta!!.. 17 mil. neg.... neagra: piese noi: cutie viteze (furci, pinioane), pistoane, cilindru, chiuloasa, segmenti semeringuri, este modificat tehnic (aprindere pe 12 V), carburator schimbat,arata super merita vazuta..12 mil. negociabil, n-o sa-mi scot banii care i-am bagat in ea dar vreau Transalp. mai dau si o caruta de piese de moto gratis la achizitionarea motorului...ma dau pe enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 poi care i aia neagra si care i aia albastra ca alti nu le stiu .. pune si tu o poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Pune si tu poze cu cea albastra si cea neagra. Arata-ne si lista cu ce piese ai de Ij, poate e ceva ce am si eu nevoie .... Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate