Sari la conținut

DHL

Membru
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DHL

  1. Foarte frumos. Poate mai pui ceva poze. Bafta in continuare!
  2. Inchiriez gasoniera cf2 la intersectia 1 Decembrie cu Postavarului. Este mobilata, utilata full si renovata. Are AC, TV, masina de spalat, aragaz, frigider. Chiria 700 lei + 700 garantie. Salut! Daca stiti pe cineva interesat sa se mute in Titan... Numai bine si scuze de deranj. Mesaj completat S-a dat. Nu mai este valabil. Ciao!
  3. Poza este facuta prin 1977-1978. Din septembrie voi fi tatic. Asa ca o sa am ce sa pozez pe KLE-ul meu, sa arate si ea peste 30 de ani urmasilor cu ce fiare umblam noi in 2010.
  4. Hai ca ziceai ca revi cu pozele alea si mai ales cu filmuletul. L-ai postat pe youtube? Pune linkul aici daca da.
  5. Imi trebuie mie daca are dimensiunea 130/80/17 , si mai ales daca are 3-4 mm e chiar perfect. Ti-am trimis PM.
  6. DHL

    Dau Spre Donatie!

    sebi77, vreau eu, te rog, perechea mare, cu bretele.
  7. esti sigur ca sunt Tubless? Si pe ale mele scrie Tubless (Pirelli MT60), dar insemna ca pot fii montate si tubless pe jante turnate, nu spitate.
  8. Si eu tocmai mi-am montat un topcase mic, Kappa 26. Placa am prins-o cu 4 suruburi ale ei peste placa originala a motocicletei. Doua gauri s-au potrivit (doar le-am largit nitel) si altele doua le-am dat eu cu bormasina. Poti sa fixezi ce fel de placa vrei tu, numai sa se potriveasca cu cutia ta, bineinteles.
  9. Bafta Vulture la restaurare. Sa stii ca sunt alaturi de tine. Sa ne tii la curent cu stadiul lucrarii si eventual ceva poze cu fierul.
  10. Asa am patit si eu cu ei. Anul trecut mi-am comandat un Continental pt GS500 si tot asa diferenta era intre site si realitate . Nu stiu de ce nu-si actualizeaza site-ul. Poate asa vor sa atraga clientii pt ca apoi sa dai banul daca le vrei neaparat si rapid .
  11. Merci. Cred ca asta o sa comand si eu pana la urma. Am citit chestii bine despre Mitas E07.
  12. Mie mi-a venit moto din Italia incaltata cu Pirelli MT50 fata si MT60 spate. Ala din spate este cam tocit. Aveti idee cam cat costa un Pirelli MT60 130/80 - 17 65H, si unde se gaseste asa ceva? Voi ce cauciucuri aveti pe KLE500 si cat de multumiti sunteti de ele (cei care merg prepoderent pe asfalt uscat/ud si putin pe coclauri)? Ce parere aveti de Metzeler Enduro 3 Sahara ? Vad ca sunt cotate putin mai bine pt asfalt si la fel la offroad cu Pirelli MT60. Sunt mai bune/ieftine?
  13. Cunosc eu un mecanic unde iti poti repara furca. Suna la Adrian 0720400534.
  14. Prin 2006 mi-am cumparat primul motor IJ Planeta 5. Apoi in primavara 2008 l-am dat si mi-am cumparat un Suzuki GS500. L-am vandut si pe acesta toamna aceasta pentru ca imi doream ceva enduro (mi-era dor de IJ). Acum am cumparat o Kawasaki KLE500 si sunt tare mandru de ea. Abia astept primavara sau macar zilele cu soare sa ma mai plimb cu dansa.
  15. Tocmai mi-a venit si mie KLE-ul. Astea sunt primele poze. Abia astept sa se mai incalzeasca nitel.
  16. Stie cineva cat costa crashbar pentru KLE500 si unde se poate gasii asa ceva? Eu nu am gasit nicaieri. Se pot confectiona pe comanda? Sa fie ceva de genul celor din fotografie.
  17. Bravo Vulture! Frumos traseu, frumoase poze. Ai luat si tu vre-o sticla de vin de la Balcik? Stiu eu unul rosu cu miere mmmm
  18. Eu il tin numai pe ON de cand am motorul. Pleaca din prima daca ii trag socul. Apoi il imping la loc cate putin.
  19. Vezi aici cateva ghidoane de GS http://www.piesemoto.ro/ro/index.php?req=s...titlul=Ghidoane
  20. Eu mi-am luat pentru spate CONTINENTALul asta http://www.depozituldeanvelope.ro/product_...b4893194978f87c Il au pe stoc, dar pretul real nu e cel de pe site, ci 262 RONi Poti sa-l comanzi si apoi il ridici din Calea Floreasca, dupa ce ti l-au adus din depozit.
  21. Asta il gasesti la http://www.amazon.co.uk/Suzuki-GS500-Servi...458&sr=1-14 dar, .... poate il distribuie careva mai ieftin in Romania. Si pe mine m-ar interesa unul.
×
×
  • Creează nouă...