maryo95 Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Caut de ceva vreme(mai exact de un an)piese de Suzuki gs500e si nu prea am gasit .Am fost la renumitul service Titulescu,dar se pare ca e o ruina totala.Piese de schimb mai deloc,dar foarte amabili domnii de acolo ti le aduc la un pret de ti se taie respiratia. Carenele laterale si farul fac cam cat am dat eu pe motor.In final am ajuns si pe la OL-BIKEMOTORS.E aici am gasit un domn mult mai simpatic.si un pret mult mai omenesc,plus ca nici nu dura atat de mult reparatiile.Si atunci intrebarea mea este:A MAI APELAT CINEVA DINTRE VOI LA FIRMA ASTA?SUNT BAIETI SERIOSI(MIE ASA MI S-A PARUT)?AM NEVOIE DE SFATURILE CUNOSCATORILOR,CA DE TEAPA SUNT SATUL.MAI STIE CINEVA FIRME IN BUCURESTI PE CARE SA TE POTI BAZA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magician Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Salut, Eu mi-am cumparat motocicleta de la ei acum 2 luni si sunt mai mult decat multumit de cum se poarta. Am luat o vechitura la bani putini si mai gasesc cate o mica belea la ea. Cum ma duc cu ea la ei cum ma rezolva fara nici o problema, si chiar pe loc Eu ii recomand... Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 si eu mi-am luat motorul de la ei, si sunt foarte multumit de el! asa ca dute la ei cu incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Eu am un Bandit. Shi mai am citeva probleme la el. unde-i servic-ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate