Sari la conținut

dabix

Super Membru
  • Număr conținut

    549
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dabix

  1. Fetelor, chiar va intereseaza ceva de calitate ????? echipamet moto dama
  2. @Constantin .... nu stiu care este limita de virsta pentru participare, dar as fi interesant sa particip si eu la aceasta intilnire. O persoana
  3. Vineri dimineatza am de gind sa plec spre Istanbul. Este vorba de o excursie adhoc, ceva spirit de aventura din partea participantilor. Cazare la fata locului - Hostel sau camping ( maxim 15 Euro/ noapte - sunt hostel-uri si la 10 euro si chiar mai ieftine ) Costuri fara benzina in jur de 100 - 150 EURO. Benzina dus - intors aprox 150 Euro. Plecare vineri dimineatza cu noapte-n cap ca sa putem ajunge pe la amiaza in istanbul. Loc de intilnire Benzinaria Rompetrol 5 : AM plecare 5:30 cel tirziu 6 AM. Se va merge cursiv fara prea multe opriri. Cam 8 - 10 ore de mers.
  4. Din cite am intheles, perecerea se face in incinta scolii militare vechi. Cazarea se poate face tot acolo, sau trebuie sa ne cautam cazare in oras, si sa venim cu taxi-ul la petrecere ?
  5. La un moment dat au ramas in urma 3 motorare care nu au mai reusit o depasire. Am stat mai in fata citeva curbe, pina cind masina respectiva a fost depasita de mai multe masini, nu de motoare. Am mai mers putin si motoarele tot nu mai apareau. Asa ca am facut cale intoarrsa. Dupa mai bine de 5 km de mers, am renuntat la cautari. Am dedus ca ati renuntat la traseul ocolitor de intoarce (Veliko - Shumen - Silistra) si ati preferat traseul direct (Veliko - Ruse - Giurcgiu). M-am intilnit si cu cei 2 din fata, am mai asteptat cam 15 minute dupa care am reluat drumul. Oricum noi ama ajuns in bucuresti in jur de ora 23, si putin inghetati. Ti-a satit numarul ca esti maestru la rupt mufe Era bine daca totusi raspundeati si voi la telefoane . Am fost destul de ingrijorati.
  6. e putin gresit traseul. Vezi ca de la Calarasi nu am luat-o spre slobozia ci spre Lehliu Gara
  7. O parte dintre noi s-au intors p acelasi drum altii au luat-o pe o ruta ocolitore (Subsemnatu' usunu si sixx) Veliko - Shumen - Silistra - Lehliu - A2- Bucuresti. Cu exceptia rutei Shumen - Silistra, nerecomandat motocicletelor stradale, drumul a fst foarte fain. Ce-i drept ama ajuns cam tirziu.. .. dar cred ca a meritat. O mica iesire pina la Ruse s-a laasat cu o tura de 500 km
  8. In Dobrogea nu va ploua. Dimineatza va fi cald, iar seara se va raci putin. Nu mia rece decit azi. Trebuie doar sa fii atent. Sunt obisnuit cu ei. Iar pe tras-ul ales nu ma astept la prea mult trafic. Haules baules, da rau te-ai mai facut in ultima vreme. Vezi ca la Bulgareti ploua. Iar daca ai chef sa meri la bulgareti Poti sa ma insotesti pina la Calarasi
  9. Se pare ca am sa merg de unu singur. In caz ca se mai razgindeste careva, plecarea va fi la ora 9:30 - 9:45. Locatia este o benzinarie pe dreapta dupa ce se trece de rond (Petrom sau Rompetrol nu mai stiu exact) In caz ca mai sunt doritori, eu am sa fiu acolo pe la 9:20.
  10. Duminica sa plec intr-o mica plimbarica Bucuresti - Lehliu - Calarasi - , adamclisi - capidava - Cernavoda - A2 -Bucuresti. Locul de plecare inca nu e stabilit. probabil o benzinarie, ceva. Am sa revin cu mai multe detalii legate de ora de plecare si locatie.
  11. A fost o tura de deschidere "oficiala" de sezon (unii nu prea au intrerupt sezonul mai deloc) foarte faina. Au fost chia mult mai multi participanti decit s-au anuntat. transfer.ro Daca e prea mare il arhivezi pe bucaeele mici.
  12. Sunt ceva GS-uri inscrise. Facem pina la urma si putin off road la intoarcere ?
  13. Ma bag si eu. De ceva offroad la intoartcere este interesat careva? Asta daca e tpita zapada, evident .
  14. mama ce misto se dadeau aia. Punem la cale si noi o tura pe zapada ..... ?
  15. Eu nu am camera la roata. Cu siguranta nu pot s-o gauresc din interior spre exterior. Deci pe mine m-ati pierdut la faza asta. Se pot pune cuie in astfel de cauciucuri ?
  16. Am 2 motoare, in caz ca nu stii. cel putin una va fi disponibila atunci. PS: Ai mai spalat mobra? Informatie foarte utila. merci thomas .
  17. Traseul este foarte tentant. Daca reusim sa ne rezolvam problema legata te timpul liber, nu voi rata excursia.
  18. Am considerat ca e mai bine sa nu ma risc prea tare. Am mers pe autostrada cu cauciucurile desunflate si s-au taiat de-a lungu asa ca nu stiu daca ma tin la o tura asa de mare. Poate saptamina viitoare facem o tura mica pina la cheia.
  19. S-ar putea sa vin si eu. nu promit. Am niste probleme la cauciuc si nu prea m-as simtii in siguranta la un drum de 500 km. Am sa mai analizez situatia.
  20. Eu am sa plec de simbata, insa nu stiu exact ora de plecare..
  21. Suna foarte tentant. Ar fi bine sa fie postate si niste oferte de cazare.
  22. Se anunta distractie maxima. Am fost anul trecut si a fost bestial. Asemenea excursii nu trebuie ratate. Pacat insa ca la unii mai apar diverse probleme la servici . Anul asta sunt nevoit sa spun pas.
  23. dabix

    Cine La Ruse

    pai mergem sa luam cina la Ruse. Am crezut ca se intelege asta din topic.
×
×
  • Creează nouă...