hende Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Eu intr-o zi , inainte sa urc pe Meses am bagat benzina. Da nu mai stiu cum ii ,era de mult. De cel putin 2 saptmanai. Ca atunci erau gratis banii. Si am vazut si un caine pe drum. Da era alb. Si cufurit. Suge-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cine mai vine cu motorul la negreni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 voi cei care nu mergeti la negreni, ne vedem sambata pe deal? poate... ne vedem dara ... am fost azi si n-am avut cu cine sa ma dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Ma mnaca'n poponeata, dar tre' sa mereg la Szuret ...asta e , daca ne trebe vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cine mai vine cu motorul la negreni? cred ca eu si cu sorin. ne dati voie sa venim cu voi? astia rai si consacrati? > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cine mai vine cu motorul la negreni? Cainele merge cu motorul la Negreni.Suna-l de va intelegeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 care se baga la o cafea pe deal? astept propuneri si sugestii... pertinente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockangel Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Cainele merge cu motorul la Negreni.Suna-l de va intelegeti. drzum bun baieti... asfalt...tango Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 io am plecat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 din pacate, daca e vreme buna maine, eu am nunta si nu pot veni pe deal... dati-va o tura si pentru mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) din pacate, daca e vreme buna maine, eu am nunta si nu pot veni pe deal... dati-va o tura si pentru mine... Cum adica numa daca e vreme bune meri la nunta ? Las' ca si maine e o zi...si una insorita Editat Octombrie 11, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) mah, voi cititi ce scrie, si nu mai interpretati atatea... Editat Octombrie 12, 2008 de mack1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) This one is for Burtone : http://www.youtube.com/watch?v=NwvnuV-k7ac Ups!!! Am crezut ca sunt la aberatii si ca sa fiu ontopic intreb cine vine azi pe deal ? Le me guess ...toata lumea... Editat Octombrie 12, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ca sa vezi... de amu inainte, de fiecare cand iesi pe deal, sa-ti faci cruce... sa ajungi inapoi acasa... insanatosire grabnica andris... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Care se incumeta sa mergem cu o masina la KTM Test Drive Sa ne adunam macar de o masina ... pana acuma am fi 2 persoane Editat Octombrie 12, 2008 de CrissP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Care se incumeta sa mergem cu o masina la KTM Test Drive Sa ne adunam macar de o masina ... pana acuma am fi 2 persoane Drop it, era sa scriu prostii Editat Octombrie 12, 2008 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Drop it, era sa scriu prostii a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) a? Era un topic si aici despre treaba asta. Nu l-am citit nici ala si nici pe cel pus de tine. Anul trecut sau la inceputul anului, nu mai stiu, a mai fost un test drive facut de KTM unde era echipamentul off-road (full) obligatoriu, insa dupa ce am postat initial am vazut ca il pune la dispozitie Motomania, asa ca am editat postul. P.S. Anu asta a fost, pe la inceputul sezonului.............cred Editat Octombrie 12, 2008 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 negrule, te sui azi pe deal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 negrule, te sui azi pe deal? clar... pe la 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Care se incumeta sa mergem cu o masina la KTM Test Drive Sa ne adunam macar de o masina ... pana acuma am fi 2 persoane Faceti ce faceti si tot cu masina mereti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 negrule, te sui azi pe deal? Si io vin!!!!!! (((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Si eu vin,dar numai pe la ora 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 eu imediat urc. pana la 4 astept pe cineva in parcarea vis-a-vis de benzinaria din bradet. dupa care urc sus. ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 am fost si eu pana la Guruslau mainainte si am facut prostii cu o gagica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate