Sari la conținut

Csaky

Membru
  • Număr conținut

    369
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Csaky

  1. Lee Marvin(Chino)in The Wild One a purtat pt prima data bluza in dungi apoi Jack Nickolson in Rebel Rousers,adica personajele negative,care aveau Harleyuri bobberite si nu Triumphuri!
  2. Csaky

    HD Sportster 883-1200

    segmenti noi nouti are CNL!
  3. intrebare de stage 1,stage 2...cati japonezi au harleyuri?nu neaparat evo sau twin cam. » Post actualizat in 02 Oct 2014 16:25 sau oare cum suna Born to be wild in japoneza? haha!
  4. Csaky

    HD Sportster 883-1200

    Cate Harleyuri ai avut pana acum si ce probleme ai intampinat?
  5. Csaky

    HD Sportster 883-1200

    Aici te contrazic,la categoria chopper custom,din punctul meu de vedere japonezii sunt peste americani! Vezi showul de la Yokohama!Si bineinteles ca japonezii au Harleyuri(Sportstere multe).
  6. de vanzare piese Sporster '99 -janta spate cu cauciuc,disc; -4 semnalizari; -2 suspensii spate; -aparatoare curea; -stop spate; -vitezometru; -aprindere elecronica noua,nu a fost montata pt. ca nu s-a potrivit,merge pt. Sporster pana in 98(inclusiv).
  7. O sa intre una in alta,gauri din lateral si prins,sudat si peste va fi refolosita placa aia care se vede!
  8. De ceva am venit de la garajul lui CNL si cam asa sta treaba: Distractia e maxima iar motorul de sporty e al dracu de greu!
  9. Am lipsit cateva zile de pe forum,vad ca prinde contur treaba,azi il sun si pe Bono din CJ sau pe cei din SM si vin cu un raspuns!
  10. Cred ca si la Bono se filmeaza ceva! Intrunire neaparat!Fiecare aduce cate o sticla de jack!
  11. Csaky

    Indian motorcycles

    oricum nu e genul meu,singurul indian care-mi place e dintr-un film cu van damme!
  12. Scz. de off topic dar asta va pati sporsterul meu verde! Multumim Basty,meritele mari sunt ale CNL-ui,dar tinem aproape,sper ca intr-o zi sa ne vedem cativa oameni!bafta!
  13. Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde!
  14. http://observator.tv/eveniment/1500-de-motociclisti-siau-dat-intalnire-la-festivalul-free-bikers-week-de-la-deva-107226.html
  15. Csaky

    HD Sportster 883-1200

    si eu trebuie sa fac schimbul! sunt chituri pe ebay revtech sau genuine+ taxe postale ajungi la 360-370 de lei cu toate!exact la pretul asta ies si cu altii care se ocupa cu import de piese consumabile! este important ca uleiul de motor sa fie mineral si lumea de la noi baga ce este adica motul 3000-3 litri! pt primar nu merge nimic altceva decat revtech sau genuine-1 litru! filtru am gasit intr-un magazin piese auto-moto cu 35 lei!
  16. frumos,roata fata ii intoarsa sau asa aveai discul pe dreapta?
  17. nu ma cert cu nimeni! era intrebare si da ma dau doar in jurul blocului!
  18. Chopperele trebuie sa fie comode si loc pt. multe bagaje? Si sa nu trebuiasca surubalite? Lasand ironia la o parte,oare cand o sa ne deschidem ochii un pic? Serios eu deja incep sa urasc motociclistii,sisy bar in fata,in spate,franjuri,crash bar,p... bar,chestii cu live to ride,ride to live si cine stie ce mai sunt,leduri,cruci,cranii,mosi incruntati care au iesit la intrunirea din zona cu motorul proaspat spalat,polishat sa sclipeasca si totusi intrebarile lor sunt:nu-ti amorteste mana? nu e prea tare scaunul? auuu,nu ai kilometraj,de unde stii cu cat mergi? nu te stropeste? cum semnalizezi? macar o oglinda nu-ti pui? sincer m-am saturat,oricum am auzit ca s-au schimbat codurile intr-un catalog anume in caz ca vrea ceva chopperist sa-si comande costum de ploaie sau servetele de sters viziera!
  19. http://www.youtube.com/watch?v=pRdzB8prGUs
×
×
  • Creează nouă...