braindamaged Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 in ultimul weekend din noembrie... sa aiba toti timp sa se pregateasca.... pai la adi dara... ca nu m-oi duce in green sau la strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 in ultimul weekend din noembrie... sa aiba toti timp sa se pregateasca.... pai la adi dara... ca nu m-oi duce in green sau la strada in imperial, ii cel mai fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 in imperial, ii cel mai fain dute tu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Mda, cu miros de egrasie.De ce nu pe Meses? Tot zicem de chef acolo da in veci nu se intampla. Oricum e locul unde mergem cu totii, place la toata lumea. Acuma de taxi pana acolo nu moare nimeni. Dar inca nu s-a inchis sezonul Miros de igrasie?! Nu ti dor de o bomba asa ca pe vremuri ? Ii oke si pe deal,dar m-am gandit acolo ca e mai la indemana tuturor si putem sta pana dimineata fara sa deranjam pe nimeni ca nu stiu cat o sa-i comvina la Adi sa stam pe capul oata noaptea chit ca e baiat de treaba.Mai tatonam,vedem ca doar avem vreme.Mie mi indiferent care din locatiile astea atata timp cat sunt toti multumiti si opteaza pt oricare dintre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Miros de igrasie?! Nu ti dor de o bomba asa ca pe vremuri ? Ii oke si pe deal,dar m-am gandit acolo ca e mai la indemana tuturor si putem sta pana dimineata fara sa deranjam pe nimeni ca nu stiu cat o sa-i comvina la Adi sa stam pe capul oata noaptea chit ca e baiat de treaba.Mai tatonam,vedem ca doar avem vreme.Mie mi indiferent care din locatiile astea atata timp cat sunt toti multumiti si opteaza pt oricare dintre ele. Intradevar ii mai nasol la Adi ca nu prea te poti destrabala toata noaptea, de aceea era mai ok vara de chef acolo cand era deschisa terasa. Se putea inchide barul si noi sa behaim pe terasa pana in zori. Insa si un chef de zi ar merge inauntru, de buna dimineata pana ne lasa sufletul, intr-o zi mai friguroasa sa nu avem atatia "oaspeti" ( a se citi alti clienti ). Mie nu mi-e rusine sa ma imbat ziua De putoare de mucegai chiar nu mi-e dor, sincer. Se poate si altundeva numai ca deja apar gusturile muzicale si alte celea. La unu nu-i place acolo, altu nu merge pt muzica etc. Ar trebui ceva neutru, un birt unde nu am mai fost niciunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 da in 10 mai care ati stat pa terasa ? ... ahhh vrem sa facem cheful in oras sa ne chemam si pretenii de la bloc, sa vad cati motociclisti stim..., sa se intoarca blondele de solar dupa noi... da ....de ce nu?! io unu ma lipsesc de tot felu de sindrofii... am venit cu ideea sa ne vedem noi intre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 eu m-am gandit la tara undeva, as zice la mine dar nu depinde doar de mine, nu stiu daca este un bar sau locatie in care sa nu fi fost niciunul dintre noi.... sau la viteza ucide, sau la domnu ce are biliardul... noah.... ar putea merge si o "iarba verde" cu un foc de tabara seara.... cam atat imi debiteaza mintea la ora asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Intradevar ii mai nasol la Adi ca nu prea te poti destrabala toata noaptea, de aceea era mai ok vara de chef acolo cand era deschisa terasa. Se putea inchide barul si noi sa behaim pe terasa pana in zori. Insa si un chef de zi ar merge inauntru, de buna dimineata pana ne lasa sufletul, intr-o zi mai friguroasa sa nu avem atatia "oaspeti" ( a se citi alti clienti ). Mie nu mi-e rusine sa ma imbat ziua De putoare de mucegai chiar nu mi-e dor, sincer. Se poate si altundeva numai ca deja apar gusturile muzicale si alte celea. La unu nu-i place acolo, altu nu merge pt muzica etc. Ar trebui ceva neutru, un birt unde nu am mai fost niciunul. ...hmm ceva neutru chiar nu imi vine in minte.In oraselul asta nu prea avem de unde alege.Singura locatie care mi-a trecut prin minte era la Old Jack,deoarece acolo poate fiecare poate sa-si bage ce muzica vrea ,sa urle cat il tin balamalele ca nu deranjeaza pe nimeni.Omul ala ar fi de acord ma gandesc eu sa ne gazduiasca pt un bairam .Numai noi de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Singura locatie care mi-a trecut prin minte era la Old Jack,deoarece acolo poate fiecare poate sa-si bage ce muzica vrea ,sa urle cat il tin balamalele ca nu deranjeaza pe nimeni. mere si gutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 io cred ca sezonul nu se mai incheie din anu in care Arpad nu si-o mai pus motocicleta la iernat...pt unii,pt restu io va propun Barul lui Blaj(zona centrala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fachir_87 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 sau la "Lica" pe Maxim Gorky (nush daca am scis bine), ca e mai retras si nu sare nimeni cu gura ca ii galagie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 mere si gutza? mere dara...la rotisor io cred ca sezonul nu se mai incheie din anu in care Arpad nu si-o mai pus motocicleta la iernat...pt unii,pt restu io va propun Barul lui Blaj(zona centrala) baru' lu' Blaj ii oke :bautura foarte ieftina,separeuri,femei care te baga sub masa...cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 mai tineti minte? ... ca io nu prea... hai sa executam si "inchiderea" tot acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Au fost de toate pt toti si ne-am simtit bine.Hotarati-va la o data,o locatie si sa organizam din timp treaba asfel incat sa nu se poata traga nimeni pe poponeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 pai la ce am vazut pe forum majoritatea au fost de acord sa merem pe deal.... tu ai zis de pub..si dupa aia so aberat..... io zic ultimul weekend din luna... sa aiba toti timp sa isi rezolve treburile..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 Avand in vedere ca a venit vara, facem o iesire azi? Mai peste o ora-doua? Unde vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Avand in vedere ca a venit vara, facem o iesire azi? Mai peste o ora-doua? Unde vreti voi Eu nu pot mai repede de ora 16:00,dar daca intervine ceva ma bag.Postati acilea unde va hotarati sa iesiti sa stiu unde va gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 se arata vreme urata azi.. la naiba... dar eu tot ma bag daca mergeti undeva. saracul soare, se zbate sa iasa... norii aia afurisiti nu-l lasa.. ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Ce noapteeee weyyyy!!! Acum m-am trezit.Shame on me...am plecat sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 azi urca cineva? ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 no nu s-o mai dat nime' in veci? ca io m-as da', da nu pot ca-s lovit la genunchi si nu-l pot indoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Azi pe deal ...careva...ceva ? Ia vedeti o ora sa ne adunam cativa acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 eu urc... imediat, adica pe al 3 jumate.. e k? pardon, eu nu mai urc, is obosit. de juma de ora am ajuns din cj. m-am dat destul azi... organiati ceva pe maine daca va fi timp frumos. bafta sia sfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Luca asta numa vreme buna nu ii...... Dar, totusi, iese cineva mai incolo cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Luca asta numa vreme buna nu ii...... Dar, totusi, iese cineva mai incolo cu motoru? cate grade sunt oare la Zalau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate