exores Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Daca ne trezim din betie cica ne putem intalni azi la ora 14:00 pe platou la posta sa vedem pe unde dam o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 vezi ca esti offtopic du-te la rubrica intrebari si raspunsuri si eu am fost azi, asa mai incetuc bravo mai au cine vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 cine ma duce si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 Pe la 12 suntem sususus la munte sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Pe la 12 suntem sususus la munte sus Harnici sunteti si probabil ca seara trecuta a fost scurta din punct de vedere alcolistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 Harnici sunteti si probabil ca seara trecuta a fost scurta din punct de vedere alcolistic Da, scurta, pana la 5 fara un sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Ai mă da fain fu' raidu de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Ai mă da fain fu' raidu de azi fain dara si creca ultimul de anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 fain dara si creca ultimul de anu asta Da de unde...stai relex ca mai vin zile insorite cu iz de primavara si in ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Cum a fost vremea de azi..... Batea un pic vantul da a fost chiar ok,mai ales pe la 10 cand m0am dus la cafea. Azi am mai fortzat inca odata vremea si soarele.brrrr.Am facut o iesire pana la SM.In afara de vant care batea mai sa te arunce de pe motor a fost ok.Cred ca imi ajunge cat am profitat de vremea asta....sau nu :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 pentru cei care vor sa mai iasa si pe vreme urata in extra sezon m-am gandit ca ar fi util sa citeasca cate ceva in legatura cu sezonul rece,pentru cei care nu stiu sau doar vor sa-si reaminteasca lunku' de mai jos va raspunde la majoritatea intrebarilor http://www.motorcyclecruiser.com/streetsur...snow/index.html enjoy ca io ma duc la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 pentru cei care vor sa mai iasa si pe vreme urata in extra sezon m-am gandit ca ar fi util sa citeasca cate ceva in legatura cu sezonul rece,pentru cei care nu stiu sau doar vor sa-si reaminteasca lunku' de mai jos va raspunde la majoritatea intrebarilorhttp://www.motorcyclecruiser.com/streetsur...snow/index.html enjoy ca io ma duc la o tura Ma echipez si ies si eu,dar prin oras ca am de rezolvat una,alta...nu-i exclus sa ajung si pe deal daca imi mai permite timpul.Drive safely. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 24, 2008 Autor Share Postat Decembrie 24, 2008 Ma echipez si ies si eu,dar prin oras ca am de rezolvat una,alta...nu-i exclus sa ajung si pe deal daca imi mai permite timpul.Drive safely. You drive, we RIDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 You drive, we RIDE whatever...esentialul e ca 3 macar ne-am strans sa facem chestia aia si o fost fain Azi 26.12.08 daca sunt doritori de ture la ora 14:00 sunt asteptati sa vina pe platou la posta sa dam un ride pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Csaky da pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Csaky da pozele? Nu a mai mers forumul!ia acuma le si pun. ma da nu ma lasa sa le atasez> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Iese careva maine la o tura in jur de ora 14:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockangel Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Iese careva maine la o tura in jur de ora 14:00 ? iese careva azi??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 iese careva azi??????????? Eu sigur ies,vad soarele si-a etalat dinti deci o sa fie cald si placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Eu sigur ies,vad soarele si-a etalat dinti deci o sa fie cald si placut cald si placut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Chiar o fost fain si nu am simtit frigul din cauza adrenalinei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Chiar o fost fain si nu am simtit frigul din cauza adrenalinei sau n-ai simtit adrenalina din cauza frigului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 sau n-ai simtit adrenalina din cauza frigului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 """nu este vreme urata numai echipament neadegvat""" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate