Jock3r69 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Vineri 11 Aprilie 2008 , in sensul giratoriu din centrul orasului , scuterist nu pastreaza distanta corespunzatoare si intra usor in bara spate a conservei din fata lui care rula cu o viteza foarte mica . Luni 14 Apirlie 2008 , in fata Policlinicii de langa IPJ Satu Mare , conserva iese cu spatele din parcare , nu se asigura , moto loveste din plin conserva [ usor accidentat ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Vineri 11 Aprilie 2008 , in sensul giratoriu din centrul orasului , scuterist nu pastreaza distanta corespunzatoare si intra usor in bara spate a conservei din fata lui care rula cu o viteza foarte mica . Luni 14 Apirlie 2008 , in fata Policlinicii de langa IPJ Satu Mare , conserva iese cu spatele din parcare , nu se asigura , moto loveste din plin conserva [ usor accidentat ] no coment Pe info acesta tia raspunde TONI ACK ce parere are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Esti teroare Jock3r69 cu posturile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 imi cer scuze fata de toti cu privinta la topicurile "inviate" , dar nu eram eu . Contul pe forum mi`a ramas logat intr`un laborator din scoala si cineva a inceput sa posteze in prostie ... Daca este cineva care sa ma ajute sa le sterg de acolo ... Scuze inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 nu uita sa dai log out cand nu esti pe calculatorul tau..... eu asa era sa-mi pierd prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu uita sa dai log out cand nu esti pe calculatorul tau..... eu asa era sa-mi pierd prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Vineri 11 Aprilie 2008 , in sensul giratoriu din centrul orasului , scuterist nu pastreaza distanta corespunzatoare si intra usor in bara spate a conservei din fata lui care rula cu o viteza foarte mica . Luni 14 Apirlie 2008 , in fata Policlinicii de langa IPJ Satu Mare , conserva iese cu spatele din parcare , nu se asigura , moto loveste din plin conserva [ usor accidentat ] Primul accident in fata mea s-a produs la 10 metri Conservaru` nu se deplasa cu viteza mica ci era oprit in sens si discuta cu ceva domnisoare si scuteristu` s-a uitat la mine si a tot intrat in conserva. Conserva are spoileru` un pic negru din cauza loviturii insa nimic grav pt scuterist din fericire. Pagubele pot spune ca is aproape zero se poate slefui, insa manopera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) nu uita sa dai log out cand nu esti pe calculatorul tau..... eu asa era sa-mi pierd prietena. Eh acum asta e , dar partea mai naspa e ca am Quarantine si nu stiu cand si cum imi iese ca e deja de 3 zile ... Nu mai intru pe forum decat de pe Pc`ul de acasa <small>--- Mesaj completat în 15 Apr 2008 21:31 -------------</small><br/>rog un admin sa se ocupe si de Quarantine`ul meu pt ca de sambata nu mai pot posta decat un mesaj cam la 2 ore:baldy: ... Multumesc <small>--- Mesaj completat în 16 Apr 2008 20:49 -------------</small><br/>Articol INFORMATIA ZILEI : Social Un motociclist a fost accidentat pe strada Gh. Lazăr În 14 aprilie, în jurul orei 14 Âşi 45 de minute, pe str. Gheorghe Lazăr din municipiul Satu Mare a fost înregistrat un accident grav de circulație. Conducătorul unui autoturism ce ieÂşea dintr-o parcare a intrat în coliziune cu o motocicletă, rănindu-l grav pe motociclist. Conducând un autoturism marca Opel, Mahmut O. (31 ani), administrator al unei firme sătmărene, a efectuat o manevră de mers cu spatele pentru a ieÂşi din parcare Âşi a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de S.N. (17 ani). În urma impactului motociclistul a fost rănit grav. El a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare. Atât victimei, cât Âşi conducătorului auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. De menționat este faptul că S.N. posedă permis de conducere categoria A1 din 2007. Adauga comentariu Vizualizeaza comentarii (4) Azi , 28.04.2008 , in jurul orei 19:00 , pe Str. Energiei [ intersectie cu Str. Bradului ] , conserva nu acorda prioritate motociclistului [ viteza putin depasita peste limita legala ] , acesta intra in usa soferului , casca ii zboara din cap [ cred ca a zburat peste masina ] . Unii martori oculari afirma ca avea toate 4 membrele fracturate , altii ca 2 , si maxilarul rupt . Il cunosteam bine si nu avea obiceiul sa o calce , dar nu stiu ce a fost in capul lui , sincer . Poza cu Moto [ Praf ] : Editat Aprilie 26, 2008 de Jock3r69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Pacat Insanatosire grabita motociclistului si conservelor :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Unii martori oculari afirma ca avea toate 4 membrele fracturate , altii ca 2 , si maxilarul rupt . Asta nu suna prea bine. Parca am vazut aceasta motocicleta mai demult in Micro 16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 Asta nu suna prea bine. Parca am vazut aceasta motocicleta mai demult in Micro 16. Ma intalneam des cu el si venea in 16 , k si eu in 16 stau . Si eram in sens , si i`am facut semn sa se opreasca , si nu m`a vazut aproximativ cu o ora , o ora jumate inainte de accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate