Sari la conținut

Jock3r69

INACTIV
  • Număr conținut

    440
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Jock3r69

  1. Am incetat sa intru pe forum ca nu mai are nici un rost sincer , cat despre tine george , nu stiu , tu inca nu ai observat ca nu ti`e locul pe forum ? Nu poti sa o lasi odata balta ? Nu te poti abtine de la sfaturile tale de profi ? Te`ai urcat odata pe o motocicleta si ai scris 15 posturi in legatura cu acea tura de poligon pe acel motor , te crezi specialist in domeniu mai nou , ma lasi fara cuvinte , cum am zis mai devreme nu am mai intrat de ceva vreme pe forum , da si acum cand am vazut ce scoti iar nu m`am putut abtine sa nu ma loghez , las`o balta ca nu e de tine , asculta`ma , si sa nu vad iar nu stiu ce eroisme din partea ta ca stii bine ca era sa te rezolv atunci cand m`ai scos din sarite , de data asta nu te mai iert , potoleste`te si vezi`ti de treaba ta , lasa oamenii sa discute lucruri serioase si nu te mai baga unde habar nu ai .
  2. Daca e interesat cineva de : 1. Maxi-Scooter Piaggio Beverly 200 2. Protectie spate folosita de 4-5 ori AXO 3. Casca Uvex PS400 Anunta`ma la nr de tel : 0751765698 Casca e aceea de pe motor , imi cer scuze dar nu am alta poza
  3. GeorGEBlaCKRidER says: Posted Mar 7, 2008 11:38 AM ba da fricosi sunteti mey:))) io acu de ma opreste imi bag pl in ei )) am acte tot in regula ma doar de rutiera )) nici de mascati nu ma tem:)))(nu am dc :D:D:D ) De cand esti tu asa rau mai asta ? Eu zic sa`ti controlezi cuvintele , ca intreci masura deja
  4. Ar fi prea frumos sa se simta cei in cauza ... Nu te supara da nici eu nu suport gesturi si expresii de genu , bestie , si poate bestia aceea e un GS 500 , dau doar un exemplu , dupa ce se urca pe R1 sau pe Busa mai zice ca e bestie ?
  5. Viking Moto Party V 2009 Anul acesta Viking Moto Party a ajuns la editia 5. Aceasta editie va fi organizata in perioada 30 julie - 1 august in localitatea Petresti din judetul Satu-Mare, Romania. Va asteptam !
  6. Baieti as avea si eu nevoie de niste informatii in legatura cu pista de kart de pe drumul Baia Mare - Satu Mare , ma refer la cel prin Balta Blonda , cu intrare pe la ATP respectiv METRO in Baia Mare , daca stie cineva ce e cu ea sa ma ajute , as dori sa duc un kart acolo , insa nu stiu daca functioneaza sau nu .
  7. La Baia Mare ai incercat ? Totusi e in Maramures ..
  8. Nu e nici o problema , sper ca nu te`am informat gresit , dar oricum poti sa il suni pe instructor si sa il intrebi , eu nu mai am numarul Dlui Giurgi , altfel il sunam eu sa il intreb , incearca tu cu instructorul
  9. Poate ai observat in link`ul pe care ti l`am dat numarul instructorului de la Ago , Tibi , nici eu nu mai stiu exact , dar din cate tin minte la ei e 2.500.000 ROL . 30 Iulie - 1 August , Petresti , Viking Moto Party
  10. /index.php?showtopic=348669 Daca vrei sa te apuci
  11. Eu ti`as recomanda Mobil 1 - Mobilube HD
  12. Nu se pot spune prea multe , o duba era parcata pe marginea dreapta , iar in fata motociclistului se afla un automobil marca Ford care s`a angajat in depasirea dubei . Acesta era deja trecut de axul drumului , iar motociclistul a vrut sa depaseasca simultan si Ford`ul , a dat in stopul stanga spate al masinii , moment in care a picat , iar din sens opus se apropia un taximetrist , care a incercat sa evite dar nu a mai putut , si l`a luat din plin cu bara din fata . Taximetristul a incercat sa urce pe bordura , si`a spart jantele de pe partea dreapta , dar nu a reusit , deoarece era prea inalta . Dupa ce a fost lovit , singurele lui cuvinte au mai fost "Au ! Ma doare" , cand cineva a incercat sa il miste , si cam atat . A intrat in coma , si desi era langa spital , a murit pe drum , in ambulanta .
  13. Nu e vorba de top-speed la achizitionarea unui motor , era o simpla discutie intre mine si Naked , detalii despre motoare i`am oferit toti , ceea ce am discutat noi insa nu avea legatura cu asta .
  14. Nu e vorba de un motor in serie , a fost acum ceva vreme si emisiune la Discovery despre el , iar in legatura cu Rs`ul , ti l`as da , dar nu risc sa imi pusc setu deoarece am avut niste probleme cu el , intra la sectiunea Tineri si nelinistiti la 125cc si intreaba acolo cat merge . Eu nu cred ca tu stii mai bine ca mine , din moment ce eu am unul si stiu cat am fost cu el , oricum nu ma intereseaza ce crezi , e problema ta .
  15. Sper ca te`ai cam lamurit . Vrei cel mai puternic motor de 125 , iti iei Rs ( intretinerea e scumpa , vezi cum stai cu bugetul ) Vrei fiabilitate , 4 timpi , consum redus etc. iti iei CBR 125 In legatura cu crossurile nici eu nu stiu ce sa iti zic , nici mie nu`mi plac , si de mine poate fi oricat de fiabil si cel mai bun sa fie daca eu nu am o pozitie comoda pe el si/sau nu imi place . Bafta la achizitionare
  16. Daca e vorba de acel accident de acum o luna ( si numai de acela poate fi vorba ) , nu era Rs 125 , era Honda CBR 600 F , si eu stiu de cine era vorba , il stiam pe tip , si stiam motoru ( SM 22 DNY ) . Ai fost informat gresit
  17. Poate ii plac vitezanele . Karam , nu ai fost la parada ? nu te`am vazut nicaieri .
  18. E o mica mare diferenta intre RS cu 11 kW/15 cai si cel cu 34 . Al meu e din 2004 , full power (adica 34 cp) si toba arrow de la galerie . Cand am luat motorul , era aproape nou , si i`am dat , mai mult de 160 , daca nu ma crezi e problema ta eu am fost cu ochii mei si i l`am mai dat unui prieten sa se convinga . Eu nu tin sa ne contrazicem dar , din clasa lui , Rs`ul e cam cel mai tare . Si o fi avut Xj`ul 61 de cai , ala nu era trompeta cum zici tu de Rs , dar 2 timpi vs 4 timpi , de asta ce zici ? stiai ca cel mai rapid motor din lume e in 2 timpi ? @Ice Man , l`ai lamurit care e treaba cu Rs`ul , in afara de faza cu 2 timpi , vreau sa te corectez putin , toate Rs`urile sunt in in 2 timpi . Mie in 2 ani mi s`au dus destule la Rs , si are 4 ani , nu 15 . Printre piesele mai costisitoare se numara lant ( kit - pinioane etc . ) si set motor , adevaru e ca am si tras de el , dar daca iti iei ceva mai vechi aproape sigur nu scapi , decat daca mergi pana in 7-8.000 de ture , si acolo abia se deschide power valve-ul .
  19. Uite aici /index.php?showtopic=348669
  20. Mersi de ajutor , nu am mers cu el dar acum am ajuns unde vroiam sa merg ( fara motor ) , inainte sa pornesc din oras am fost la mecanic si a pornit`o . Motorul suna beton , exact ca inainte , si zicea ca nu o sa am probleme cu el , merge foarte bine .
×
×
  • Creează nouă...