Sari la conținut

Salonul Moto Si Accesorii Bucuresti 2008


crispus
 Share

Postări Recomandate

Ce am de obiectat legat de organizarea Prisma: daca tot incasezi bani, macar pune cativa agenti sa dirijeze circulatia si sa fie clar unde e parcare de moto si unde de masini, unde e accesul, etc. Ca se circula in parcarea aia in stil "pe unde vreau" si cat am stat era un Volvo "nervos" sa ia in bot un motociclist ce incerca sa se strecoare printre masinile parcate.

 

Parcarea de la Prisma este o simpla parcare si atat, dotata cu destule semne de circulatie, cu placute cu interzis si sens de mers. Problema nu a fost parcarea, ci o gramada de motociclisti care intrau in parcare pe unde ii taia capul, fara sa arunce macar un ochi la placute sau la ceilalti.

 

Mergeam linistita catre intrare cand m-am trezit brusc cu un "destept" cu motorul turat la maxim care lua curba din parcare cu scarita pe jos si intrase pe sensul meu, desi era cu sens unic, si deci interzis pt el. Cine stie, poate avea baiatul nostalgii de la Isle of Man :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine e curajosul care a trantit mp3-ul la drive test?

ca parca a fost o bila de popice ca a mai luat si 2-3 scutere parcate la tranta....

am inteles ca se lovise.... e ok?

Editat de stilgar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine e curajosul care a trantit mp3-ul la drive test?

ca parca a fost o bila de popice ca a mai luat si 2-3 scutere parcate la tranta....

am inteles ca se lovise.... e ok?

Habar n-am. dar am auzit azi ca un tip care mergea pe scuter prin parcare la Moto-Mania a fost aproape doborat de o pala de vant si a rascheta cam 3 motoare parcate acolo, dintre care la unul i-a spart sigur o carenuta pe spate si macar un semnalizator. Stii cum spune rusul - "shit happens" - asa ca ce e de mirare ca cineva a trantit un motor la drive-test? Sigur eu la cele 54kg ale mele m-am abtinut sa fat drive-test pe cruiser Suzuki cu comenzi avansate pentru ca stiu ca: 1) Nu sunt obisnuit cu comenzi avansate (care mie nu-mi folosesc la nimic ca am picioare scurte); 2) Pentru ca stiu ca as fi in dificultate daca trebuie sa tin de coarne o dihanie de 250kg macar pentru ca nu sunt obisnuit cu asa ceva.

Sigur ca nu toti gandesc ca mine, asa ca ce mare lucru e ca cineva s-a urcat la drive-test pe un motor mai mare decat poate stapani si a dat cu el de pamant, cand vedem pe forumul asat ca chestia asta de intampla cam o data pe saptamana pe strada?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Putini expozanti, putine motoare, echipamente putine si scumpe, parcare cu plata ... sper ca anul viitor sa faca treaba cum trebuie. Inteleg ca sunt la inceput dar nu este o scuza intrucat pretentiile au crescut in randul motociclistilor. Sper ca in urmatorii ani sa avem 6-7 saloane moto pentru a alege ce sa vizitam urmatorul an si ce nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...