Sari la conținut

Petru Moldovan

Moderatori
  • Număr conținut

    2.999
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    martie 2007
  • Motocicleta
    Piaggio MP3 500, Peugeot QM50QT-8
  • Numar Moto
    B68RLA, B3-01437

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piaggio Bravo, JJ50QT (scuter chinezesc de 50cc), Kawasaki EL 250B, Piaggio Fly50/4T, Peugeot chinezesc QM50QT-8 si altele
  • Interests
    Motoare si rock&roll

Vizitatori Recenți Profil

2.250 citiri profil

Petru Moldovan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mi-am luat și eu acum circa o lună un MP3 500ie LT Sport ABS. Are pedală de frână, e omologat ca triciclu și poate fi condus cu B-ul (deși eu am numai A). Se comportă exact ca o motocicletă grea (260kG), încă mai fac exerciții la luat curbe strânse în oraș, și frânează excelent cu manetele (pedala aia e derutantă că nu frânează atât de tare ca manetele și ai ca începător pe MP3 tendința să o iei spre dreapta când o calci). Are și marele avantaj că nu trebuie să o ții de coarne cănd stai pe loc: îi blochezi înclinarea ghidonului și eventual pui frâna de parcare după care stai liniștit ca pe scaun ca pe budă
  2. Sincer nu inteleg de ce aceasta postare apare la acidente. E de fapt auto-accidentare...
  3. Confirm, sunt doua evenimente diferite, primul e la monumentul Asenestilor in oras langa muzeu pe peninsula si costa 20Lv + 5Lv camparea (am invitatie pe FB de la Tsvetan Tsanev care e ceva sefutz pe la clubul ala si am vazut un afis referitor la eveniment pe usa barului Rocka Rolla acolo in VT alaltaieri), al doilea e sigur in padurea Svetla Gora ca de obicei si aici am confirmare sigura de la Todor Rashkov care e vice-presedinte pe la Bad Company. Eu vreau sa merg la amndoua, si la primul ma gandesc sa stau la hotel si sa vad cum e sa te matolesti la Rocka Rolla...
  4. Exista amandoua. Am vazut sambata afis cu Uriah Heep si Old Bastards in intrarea in barul Rocka Rolla din Veliko Tarnovo si am primit invitatie de la unul din membrii clubului respectiv pe FB (Tsvetan Tsanev) si aici e mai bine sa-ti faci rezervare la hotel, si am confirmare sigura pe FB de la Todor Rashkov (vice-presedinte la Bad Company) ca se tine si corturareala din padurea Svetla Gora.
  5. Nu tin neaparat sa merg cu cineva maine la Veliko Tarnovo, vroiam sa va atrag atentia ca se poate face ceva variatie pentru cei prea plictisiti de acest traseu: in Polikrayste, inainte de bezinarie cu 100m se ia spre Elena, se merge prin Parvomaytzi (1 Mai) si in Gorna Oryahoitza cand apare indicator de Veliko Tarnovo (intersectie in T, poate fi ratata doar de idioti) se face dreapta si dupa 3km de serpentine se ajunge sub podul de la cetate.
  6. Se poate caza la Evropa sau in continuare doar in locuri scumpe cu all-inclusive si mancare fara gust de genul Azalia?
  7. Nu procurorul, ci judecatorul, si tot asa "pe surse" am inteles ca s-a aprobat de judecator pentru 29 de zile (dupa 3 dimineata). Probabil stirea o sa apara oficial luni. Deci aici avem stiri pozitive. Si asa in mare nu inteleg e ce ar trebuim sa fim atat de religiosi. Nu a dat domnul, ci s-a intamplat ca niste politisti sa-l prinda pe tampitul ala, si asta nu e neaparat facerea Domnlui ci mai degraba transoformarea Politiei care dormea de obicei intr-un organ respnsabil care s-a apucat de bagat infractori la bulau. Bine, sper ca transformarea lor sa fie ireversibila si sa fie valabila la toti.
  8. Era un raspuns la "asta trebuie prins si bagat in puscarie", se pare ca s-a rezolvat treaba, a fost bagat in puscarie macar pentru un timp din ce am inteles eu. Politia l-a prins si iI-a pus catuse, procurorul a semnat cererea sa-l tina la racoare macar 29 de zile, in rest nu stiu ce a zis judecatorul dar am o banuiala ca nu a zis nu...
  9. Am aflat "pe surse" ca soferul a fost incatusat vineri la 14.30 si a fost propus pentru arestare, masina s-a gasit si ea tot vineri..
  10. Daca cineva se da pe Busa de 3 ani nu vad de ce n-ar stapani dihania bine. Deci eu zic ca a calcat pe bec atunci, nu ca n-ar fi stiut sa mearga pe chestia aia.
  11. N-am apucat sa vad postul, desi am bifat iar obiectivul azi. Oricum nu avea rost sa mergem impreuna ca nu se potrivesc motoarele.
  12. Nu trebuie sa porti neaparat cizme moto, pentru viteze normale in oras, niste genunchiere de endure sunt OK.
  13. Offtopic: Extremele pleaca la plimbare, am pus piciorul in prag si nu numai eu (au fost sterse tampenii nu numai de mine). Nu mai postati tampenii aici daca vreti sa mai postai iarna asta... Ontopic: Apropos, ce mai face doamna?
  14. Repet, incetati cu porcaiala sau dracu va ia cand o sa ma plictisesc in weekend in fata calculatorului. O zi tai Bulgaria, cealalta zi va tai pe voi. Si de data asta nu glumesc. Sa va asteptati la pauza la postat cam pana prin ianuarie unii dintre voi, ca prea ati luat-o prin balarii pe subiectul asta.
  15. Sunt total de acord cu ce ai postat tu pe aici.
×
×
  • Creează nouă...