Joe Black Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Super pozele. Joe LMA daca a fost ziua ta. ASTEPT DOVEZI... CRED CA A FOST SHI ZIUA MEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel-off-hell Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 super petrecere si super poze....ne-am distrat atat de bine incat am vrut sa facem "o singura noapte eterna" si din aceste motive ne-am cam lungit si cu cafeaua de dimineata... si DA am fost la examen, si NU, in cana din poza nu era cafea ci vin tare petrecere joe...multumim pentru distractie si sa ne vedem cu bine si data viitoare ps: tare fain e-n sesiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Cand pisica nu-i acasa.... Ma bucur ca v-ati destrabalat, data viitoare semneaza si familia Axa condica.Acum n-a putut din motive obiective. Sa va spun cam cum au decurs lucrurile: Vineri seara am fost luati si incarcati cu forta intr-o masina ultimul ragnet zisa si Zambilica si ne-am trezit undeva intr-un loc parasit cu o populatie bastinasa desculta, care tocmai isi desfasura un ritual de adoratie.Cred ca a sticlei! Ne-a fost foarte frica dar in mod miraculos am fost adusi inapoi. In concluzie: felicitari pentru prima editie a festivalului... din cate vad a fost f reusit, desi locul de campare a fost cam inghesuit, vad ca in rest n-a lipsit nimic. Tot inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Frumos va mai distrati mai.Ma bucur pentru voi si poate ca o sa va mai vad si eu cat de curand pentru ca mi-e dor de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate