Sari la conținut

ninja_skija

Super Membra
  • Număr conținut

    2.011
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ninja_skija

  1. Buna, unde gasesc si eu cartea? Multumesc
  2. Buna, vad ca dau si eu review dupa 2 ani, :)) dar am purtat-o foarte putin. Mi am luat un nexx switch sx 10 dar cu care nu ma impac extraordinar, asta poate si pentru ca pana si cea mai mica marime un pic mi-e larga pe capatana. Ieri mi-am pierdut un capac lateral de la viziera, asa ca daca vinde cumva cineva de la una veche va rog sa mi spuneti. Sau daca se mai vand in Bucuresti castile astea? Pe vremuri avea mymoto dar acum vad ca nu. Plusuri- usurica (ca toate jeturile) are si viziera si ochelari, aerisiri ok, captuseala placuta - au doua shelluri pentru mari si mici- le edit vad ca mi scrie pe un site ca e un sg shell- my bad, il trecem la minusuri - au o carcasa care se schimba daca vrei sa variezi cromatic si un sistem modern pt aerisiri Minusuri- in primul rand nu gasesc in veci tumburusul de tras ochelarii, mai usor e sa inchizi cu totul viziera ca sa accesezi butonul central (adica poti face asta doar cu viziera trasa in jos) - capacele laterale care tin viziera se desurubau foarte usor si trebuiau verificate din cand in cand, ieri cred ca l-am rasucit pe deschis si asa l-am pierdut Concluzie personala- e buna de casca de pasager, vara in oras dar pt condus nu-mi place.
  3. Merci frumos, ma gandeam ca renunt la Nolan ca m am saturat de marca asta dar e tentant N21 asta. Si Shark nano asta se potriveste la ce am eu nevoie pare se. Eu port in general XS dar la unele poate fi S asa ca nu merge cu masuratul, depinde de forma. Buget da pana in 200 Eur. Merci frumos!
  4. Buna tuturor, Tot caut de la SMAEB incoace dar nu mi gasesc. Va rog sa ma ajutati cu o recomandare de casca de oras si mi as dori si sa o pot proba (Bucuresti). Vreau sa aiba viziera normala (rabatanta) si ochelari inclusi.
  5. Salutare! Are cineva de vanzare semnalele originale pt model pana n 2007 ca la ale mele au imbatranit cauciucurile? Ma gandesc ca s oameni care le au schimbat cu altele mai mici pe led si le au inca in stare buna.
  6. La multi ani Ioaneeee! La multi ani tutulor copiiilor si un an minunat! Daca se poate mult mai bun decat ultimul. @ Sabinica si Teolica si alti molipisiti: Va dau o Irinuca in cap de nu va vedeti. Irina ma cheama si n buletin si in viata reala. dixit
  7. Eu nu stiu cum rezistati ca pe mine ma prosteste Teo de fiecare data. Suna ieri telefonul pe la 6. Teo... fuck raspund dulce si suav: Nu! Hai mai Irinuca blablablbla Nu vin! Hai mai Irinucooo nu se poate blalbla...... la 8 la 16 Bine!
  8. Pozitia ghiocel, capul plecat, fac un pas in fata si spun: Am invoire de acasa domnu diriginte. Incerc sa ma revansez in fata marii adunari generale saptamana viitoare sa vin +1
  9. Ma gandesc data viitoare sa iti sparlesc eu buletinul numai sa vad ce compui
  10. Avea cineva tankbag? S-o fi sparlit involuntar? Mie mi s-a intamplat cu cheia de la moto sa o plimb tot orasul
  11. Pepsz sssst nu in public! Si btw cine esti tu? Chiar ca a fost dragut si relaxant si aseara!
  12. Omg d-astea se intamplau de obicei la intalnirea saptamanala? In this case, sustin propunerea lui Teo, sa ne intalnim mai des
  13. Foarte frumos joi, nu mai vin Nu stiu de ce era declarata intrunire de cartier cand de fapt era planeta Moldova pe baricade dupa 10pm. Si astia-s rai rai cu sudistii.
  14. Accident se cheama in general cand implica alt vehicul. aia se incadreaza la cazatura acu serios, tu ce vrei sa faca un pas inainte pozitia ghiocel sa zica, da, am fost un bou? asa se invata, facand dude, pacat ca in loc sa invete fiecare de capul lui merg multi in grup, unde ai mai multe sanse de bucurie.
  15. Tinere Teo nu-ti dai tu aparatu jos? Am inteles ca vin la si 13-14 la parc da nu am priceput: masina, moto pejos? cu alte cuvinte servim ceai? si intr-un mod foarte calculat si logic mi-am facut ieri rca ul la cornet. po sa ma dau si de Craciun
  16. =))) Neata! BD= brigada diverse ce credeati Eu pot sa vin imbracata in rochita rozi si cu motoreta roz, sa vezi ce spaima bag atunci in boboci. Ca element surpriza contrastant. @ Ion bine ca nu ai zis la un ceai ca era si mai rau. ) In alta ordine de idei, sa refacem RCA sau nu? Aaaa si am si eu o intrebare la subiect, sa schimbam uleiul inainte de iernat?
  17. Primul an la master e ca primul an la parnaie. Dupa ce ai facut deja bd. =)))) Vin eu
  18. Eu nu vin sa fiu in asentiment cu Ion. ) M-am sufocat eu la cate are de schimbat!
  19. N-a trecut de stratul 2. Si nici in rama. Las ca va povestesc la beri cu prima ocazie. Pana mea, life
×
×
  • Creează nouă...