sangre Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 /index.php?showtopic=199060 am postat prima data anuntul aici...si a fost mutat ceea mi se pare foarte normal acum am pus doar linkul! Merci hai neamule care vrei keihinuri k68 cric de M si alte maruntisuri...ieftineeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Mi-au venit carburatoare Pekar reuseti originale....nu se compara Hi la pieseeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Bogdane, am spus ca vreau cricul de M. Sunt f ocupat cu pregatirea manifest[rilor de Pasti si ajung pe la 8/9 seara acasa, asa ca nu mai am nici un chef sa vin pana in Stefan cel Mare. Oricum, comanda pentru cricul de M ramane ferma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 pai...cand o sa ai timp sa vi sa-l iei insa daca nupl mai vrei sa-mi zici apropos....Paste Fericit tuturor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate