sangre Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Asadar... Andrei (White Raven) sa nu ma injuri ca deschid un topic cu mersul la mare concurent cu excursia organizata de tine la munte... Din cate am precizat eu pe 1 Mai (joi dimineata - in jur de 9.30 , max.10.00 de la Dinamo din fata!) plec la mare cu Uralul... Ca suntem mai multi ca nu...eu tot plec la mare... Din cate am inteles de la Cristi 57 ar mai fi cativa doritori care sa mearga... care vreti sa mergeti....stiti ora si locul de unde vreau sa plec.... care vreti sa mergeti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Eu merg, intrebarea e: joi sau vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) ..eu sunt liber pe 2,3 si 4, asta inseamna ca pot pleca vineri indiferent de ora. daca trebe neaparat joi, poate ma invoiesc o zi... mai vedem ce-o fii pana atunci, n-as vrea sa scap grupul. astept si parerea lui @aleko @rocknroll, ce faci d-le? tu nu spui nimic? Editat Aprilie 16, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 plecarea este joi dimineata la ora 9.30 - 10.00. Eu atunci plec...daca majoritatea grupului hoatarste sa vina vineri atunci o sa ne vedem in vama...dar ideal ar fi sa plecam toti joi dimineata Asadar ..plecarea este JOI DIMINEATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 io nu vin cu o comunista ca nu mai pot sa-i fac itp-ul dar vin cu un prieten care are nipru si cu sufletul. asta daca ma primiti si pe mine cu jafoneza, desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 ma vine fiecare cu ce are si ce poate..daca plecam la mare nu este un grup exclusivist...daca e Ion care are harley si are placerea sa mearga cu mine cu Uralul meu...de ce nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Asadar... Andrei (White Raven) sa nu ma injuri ca deschid un topic cu mersul la mare concurent cu excursia organizata de tine la munte... Din cate am precizat eu pe 1 Mai (joi dimineata - in jur de 9.30 , max.10.00 de la Dinamo din fata!) plec la mare cu Uralul... Ca suntem mai multi ca nu...eu tot plec la mare... Din cate am inteles de la Cristi 57 ar mai fi cativa doritori care sa mearga... care vreti sa mergeti....stiti ora si locul de unde vreau sa plec.... care vreti sa mergeti ??? mah nu am dece sa te injurQ!!! cine vrea sa mearga cu noi il asteptam cu bratele deschise!! la noi or sa fie serpentine si palinca !! la voi nisip si gagicii!! da asta este!! bafta sa fie.. sa nu va lase motoarele in drum si distractie cat cuprinde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 oameni buni...clipa cea mare pentur mine...se apropie... maine dimineata plec la mare cu Uralul....care mai mergeti sau ce ati planuit?!!! Succes si ne vedem in vama (care vin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Ok, eu cu @cristi_57 plecam maine la 9-10 spre: Fierbinti-Urziceni-Slobozia-Braila-Macin unde o sa si dormim (nu stim unde inca, gasim noi un loc), duminica macin-valul lui traian la @rock'n'roll, dupa aia vedem noi, in principiu spre eforie nord la intrunire seawolfs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate