Sari la conținut

Poze Cluj


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 288
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Mie o placut ff mult si speram ca ne vom mai intilni ....

Scuze ptr Enduristi ..... o disparut poza ....X files... :moto: ...dar pe poza asta se vede unde o Inceput "asfaltul" lor .... ... (Jawa NU-I Enduro da i acolo :ok: ...... :makeout:......si am coborat cumva :blbl: )

Drum uscat....

post-11-1117402999_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nah frumos,

 

Toata lumea am fost la intrunire la Cluj, da' pana la urma nu ne-am intalnit decat catziva... La un moment dat am umblat cu legitimatzia de pe forum la gat, da' cand am vazut ca is singuru' care o poarta shi cand am vazut ca nime' nu ma "agatza", sa-mi zica "salut bah! io-s <ala> de pe forum!", am renuntzat sa o mai port.. :makeout: Oricum, m-am intalnit cu catziva, ca de ex. Nitzescu, Victor, Toni shi altzii.. O sa ii vedetzi prin poze.. Io am facut cam 500 de poze, da' n-o sa le pun pe toate aici, va datzi seama.. oricum, o buna parte din ele le voi pune pe un alt site, personal, shi o sa va dau adresa, daca ii careva interesat sa le vada.. :ok:

 

Despre intrunire.. Eu de o gramada de ani mi-am dorit sa ajung la intrunire la Cluj, da' pana anu' asta n-am reushit.. Tot timpu' am avut alte minuni de facut.. sesiune, delegatzii, etc... well, pana la urma, anu' asta, deshi eram gata-gata sa nu ajung, am reushit sa ajung, kiar daca n-am fost cu motoru'... oricum, pot sa ii felicit pe organizatori, pentru ca a fost super! Mai ales concertul celor de la Desperados, care inca odata, m-au impresionat cu showul facut (sa fie oare din cauza ca perioada concertului lor a fost aproape singura perioada in care am fost treaz din timpu' intrunirii? :baldy: ).

 

In skimb o kestie care nu mi-o placut a fost faptul ca erau prea putzine toalete.. 3 buc. la atata amar de lume? Cam putzin... intotdeauna era nebunie pe acolo... lipsa dushurilor s-a rezolvat foarte ushor, ca doara aveam bunatate de apa curgatoare "la botu' calului", da' kestia ca toaletele... un minus.. :moto:

 

In rest, bere buna shi ieftina, mancare buna shi acceptabila ca pretz (deshi saracii baietzi de la gratare, deshi or bagat ca MIG-urile, nu prea faceau fatza cererii de mici shi gratare)....

 

Oka... deocamdata atata cu poveshtile... sa-i dam cu pozele... :blbl:

 

Prima poza.. in drum spre Cluj, cand ne-am oprit intr-o benzinarie in Deva... B) io-s ala mare cu tricou albastru shi cu borseta la gat.. :scratch:

 

DDC

post-11-1117433020_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...