nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 atv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 hmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 inteviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 "faza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 flames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 Mie o placut ff mult si speram ca ne vom mai intilni .... Scuze ptr Enduristi ..... o disparut poza ....X files... ...dar pe poza asta se vede unde o Inceput "asfaltul" lor .... ... (Jawa NU-I Enduro da i acolo ...... ......si am coborat cumva ) Drum uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 a fost super... FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huidulet Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 superrr tare felicitari fotografilor... mai vrem poze (strip tease?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 superrr tare felicitari fotografilor... mai vrem poze (strip tease?) De unde atata striptease? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Nah frumos, Toata lumea am fost la intrunire la Cluj, da' pana la urma nu ne-am intalnit decat catziva... La un moment dat am umblat cu legitimatzia de pe forum la gat, da' cand am vazut ca is singuru' care o poarta shi cand am vazut ca nime' nu ma "agatza", sa-mi zica "salut bah! io-s <ala> de pe forum!", am renuntzat sa o mai port.. Oricum, m-am intalnit cu catziva, ca de ex. Nitzescu, Victor, Toni shi altzii.. O sa ii vedetzi prin poze.. Io am facut cam 500 de poze, da' n-o sa le pun pe toate aici, va datzi seama.. oricum, o buna parte din ele le voi pune pe un alt site, personal, shi o sa va dau adresa, daca ii careva interesat sa le vada.. Despre intrunire.. Eu de o gramada de ani mi-am dorit sa ajung la intrunire la Cluj, da' pana anu' asta n-am reushit.. Tot timpu' am avut alte minuni de facut.. sesiune, delegatzii, etc... well, pana la urma, anu' asta, deshi eram gata-gata sa nu ajung, am reushit sa ajung, kiar daca n-am fost cu motoru'... oricum, pot sa ii felicit pe organizatori, pentru ca a fost super! Mai ales concertul celor de la Desperados, care inca odata, m-au impresionat cu showul facut (sa fie oare din cauza ca perioada concertului lor a fost aproape singura perioada in care am fost treaz din timpu' intrunirii? ). In skimb o kestie care nu mi-o placut a fost faptul ca erau prea putzine toalete.. 3 buc. la atata amar de lume? Cam putzin... intotdeauna era nebunie pe acolo... lipsa dushurilor s-a rezolvat foarte ushor, ca doara aveam bunatate de apa curgatoare "la botu' calului", da' kestia ca toaletele... un minus.. In rest, bere buna shi ieftina, mancare buna shi acceptabila ca pretz (deshi saracii baietzi de la gratare, deshi or bagat ca MIG-urile, nu prea faceau fatza cererii de mici shi gratare).... Oka... deocamdata atata cu poveshtile... sa-i dam cu pozele... Prima poza.. in drum spre Cluj, cand ne-am oprit intr-o benzinarie in Deva... io-s ala mare cu tricou albastru shi cu borseta la gat.. DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 peisajul de pe acolo.. superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 (editat) .. domnu' Nitzescu era o tzara cam obosit... deh, dupa atata drum cu busu' cum sa fie, nu? Editat Mai 30, 2005 de ddcristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. un trike suparat.. am intzeles ca avea motor de Dacia 1100... era dragutz.. semana foarte bine cu un rat bike.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. shi nipru' ala modificat superb... i-am facut shi io cateva poze.. mai de aproape.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 alta poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 shi alta... aripa de fatza, super fain facuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. shi ultima cu el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 la o bere mica... "pe terasa".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate