ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. shi am dat shi de mancaciosii din Galatzi... observatzi cantitatea de mici shi gratare de la ei de pe masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. shi tot ei, 2 mici mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 "Masina de udat tricouri..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 ... shi tricourile udate cu mashina respectiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. la un moment dat, tricourile or devenit prea grele... sa fi fost din cauza cantitatzii de apa absorbite de ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 O noua intalnire cu baietzii... eu mai greu ca cateva beri, ei mai grei cu catziva mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. tot atunci or aparut shi "striparitzele"... mamah, ca nuri aveau!!! totzi am ramas cu gurile cascate... shi cu bale pe la coltzuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Nitzescu ma filma la greu... am zis ca daca tot ii probabil sa ma dea la teleu, de ce sa nu-l dau shi io pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Romeo shi Julieta... va spune ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Romeo devenise pervers... Julieta... se pare ca-i placea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. toata lumea era impresionata de ce avea tipa in decolteu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 ... shi un close-up shi gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. unii erau extrem de "obositzi".... noroc ca or adormit la umbra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. fatuca asta era superba! Avea nishte oki de m-or bagat in boala... Toni! Sa nu uitzi sa-mi trimitzi shi mie pozele de la tine de pe aparat.. shtii tu care... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 la demonstratzie.. oare ATV-u' ala vroia sa-i faca motociclete micutze la motocicleta aia intinsa pe jos sub el? bine ca nu s-o lasat cu oase rupte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 shi iara fatuca aia... kiar! sa nu uit sa-i trimit shi ei pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Aici apar shi io.. un close-up... eram o tzara "torpilat" shi mi-am facut singur poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 baietzii cu enduro... super fain spectacol or facut cu urcarile alea.. ziceai ca-s rachete... poza ii facuta cu zoom maxim (inclusiv digital), d-aia ii o tzara mai neclara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Desperados.. cum spuneam, jos palaria! un show super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. shi tot ei... shi gata, ca restu' pozelor de la concert or ieshit cam neclare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 blackrider la dushu' de dimineatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 r6a6d6u... era fresh, deshi tocmai se trezise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Robi Fuchs... da' al dreq daca mai shtiu ce ID are aici, pe forum... imi facea cu okiu'.. de fapt ii intra soarele in oki shi se stramba la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Shi tot Fuchs... care am impresia ca pe parcursu' intrunirii o stat mai mult la coada la buda decat la coada la bere... Hai Robi, injura-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 .. shi in sfarshit, in drum spre casa... ne-am oprit la un moment dat sa bem o cafea, suc, bere (eu, ca eram pasager in mashina.. )... eram destul de multzi oameni, nu? drumu' spre casa o fost infernal! am luat-o numa' pe scurtaturi, care pana la urma s-or dovedit a fi drumuri forestiere sau teren arabil... am facut 350 km in 12 ore.. motoarele s-or cam facut varza, mashina in care eram.. ma mir ca am mai ajuns cu ea pana acasa.. oricum, de azi cre'ca intra in reparatzie capitala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate