scooter Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 (editat) Pozele nu sint de pro-calitate. Alea de calitate le gasiti la www.amamotocross.com. Cel mai mare numar de spectatori din istoria Hangtown's. Au schimbat traseul din nou cred ca au facut putin mai lung. Editat Mai 30, 2005 de scooter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Numai daca esti chiar linga ei intelegi ce buni sint... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Sectia asta o inchide dupa "races". Prea multi ia dus cu elicopterul la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 "The fastest" sareau cite trei citeodata (Bubba, Carmichael...). Chiar in sectia aia o picat Bubba. El o stat intrun loc si motocicleta o facut triplu salt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Inca un "table-top jump" . Am sarit si eu odata acum vreo citiva ani. Numai odata am ajuns "the landing". Ii cam lung in aer... ei o fac sa arate usoara de sarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 (editat) O zi la 92 grade fahrenheit si o gramada de praf inghitit am terminat intrun loc mai differit... Pina data viitoare... enjoy! Editat Mai 30, 2005 de scooter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate