SNOWMAN Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Ciao, Ma puteti sfatui in legatura cu discul de frana de la GSX-R ul meu(2001)! Pe discul de frana fata stanga am obs., cand l-am spalat, ca se misca doua nituri si si discul respectiv are un mic joc daca tragi de el, in timp ce, cel de pe partea dreapta nu are un asemenea joc!? Credeti ca ar trebui sa schimb discul respectiv? Mai pot merge vara asta cu el? Sau merg cumva nituite cele 2 nituri de prindere? Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 daca erai in bucuresti te ajutam eu...am avut aceiasi problema numai ca la mine se simtea si in frana ca se misca. teoretic trebuie schimbat...sau sa cauti pe cineva cu o presa sa iti fixeze niturile. daca treci prin bucuresti te ajut cu cea mai mare placere. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 daca discul nu are uzura mare si jocul e de 1-2 mm poti sa dai discul jos si sa bati niturile cu un ciocan, o bila de rulment deasupra si una la fel dedesubt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Merci pentru ambele sfaturi!!!! Discul arata destul de bine, o sa incerc sa vad daca pot fixa cumva niturile (ciocane sau vreo presa cumva,daca exista); Daca nu probabil o sa schimb discul...incercam sa evit asta Apropo "Horseman", ce fel de presa?...sa stiu sa intreb mai exact? Merci de sfaturi oricum! Thanks! a+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate