Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 In ultima vreme nu imi place cum se aud tobele mele, is destul de galagioase dar as vrea sa faca putin mai tare zgomot...Decat la turatii mari se aude cu adevarat impunator. Unii mi-au zis sa imi fac o gaura in toba, intrebarea e unde si cum?! In ce parte a tobei si cat de groasa... E vorba de o Honda SLR 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Schimba toba finala. Prin gauriri repetate poti sa obtii un sunet bun sau un plescait enervant, un fel de loto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Ar mai fi o varianta sa ii scoti sitele...la mine asa e si pt un motor de 400 se aude destul de bine zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 Trebuie sa recunosc ca nu ma pricep la tobe, e vorba ca am 2...nu stiu daca merge sa ii scot sitele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 este acelasi sistem ca la honda dominator, vezi pe topicul de dominatorishti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 merge sa scoti sitele dar s-ar putea sa se auda aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 la ce iti trebuie tie zgomot ....nu ai ce face strici frumusete de motoreta ...dar nu ma mira ..la tine nika sfat schimba motorata cumpara un super sport si atunci sa te tii sound.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate