UgluK Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 vineri 25 apr eu plec spre mare(vama veche,2mai) prin calarasi,trecut cu bacul si tot asa.... drumul e superb si sunt multe de vazut. astept insotitori. eu am liber pina pe 9mai asa ca incepi mai din timp baut..aaa...petrecerea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 cu cit se scurteaza drumul ?? exista benzinarii pe traseu ??? cum e drumul ???ai ce vedea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 cu cit se scurteaza drumul ?? exista benzinarii pe traseu ??? cum e drumul ???ai ce vedea ??? nu asta e ideia ca se scurteaza,e la fel daca nu chiar mai lung. benzinarii sunt ca se trece prin sate,orasele samd... drumul e "mediu" calitativ vorbind... in sensul ca nu iti trebuie nici enduroaica dar nici cu un gsxr nu poti fugi cu 250km/h. iar de vazut ai ce vedea.. in primul rand se trece cu bacul in calarasi.. se merge pe langa dunare o perioada,apoi prin tot felul de sate,tot pe drum e si cetatea adamclici mie imi place drumul si il prefer de o mie de ori autostrazii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate