Sari la conținut

UgluK

INACTIV
  • Număr conținut

    304
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de UgluK

  1. UgluK

    Yamaha VIRAGO ZONE

    salut cu respect ! am nevoie de "cartea tehnica" ptr virago 400cc si 535cc cine ma poate ajuta cumva aÂştept pm ! mulțumesc !
  2. nu ma asteptam din pareta dvs. sa ma cunosti asa de bine... oricum e de bine matale in ce vii costumat??? Mesaj completat pregatirile sunt in toi... iar vestea buna e ca mi am facut costum
  3. eu mi am anuntat oferta si pe feisbuc : ofer servicii de bodypainting tipelor lipsite de inspiratie care nu si au gasit costum ! asa ca apelati cu incredere !
  4. sa stii ca pe langa asemanarea fizica ai si ceva din caracteru lui dar ce facem cu dana ca ala era single mai mereu !? Mesaj completat pentru cele fara idei de costumatie , uite aici : http://www.220.ro/reclame/Reclama-Honda-CBR-RR/PzrgjNX9ZZ/ numa ca or sa fie probleme ca or sa vrea bikeri ametiti de alcool sa le dea o tura pe curbe si o dam in alte alea !
  5. ai aflat si tu ca am dat x5 si x6le si ca am bagat elicopteru pe E-bay ??? si nu vin pe jos vin cu metrou' nah
  6. Ajung la locatia destraba...errrm...petreceri : tramvaiele - 5 ; 34 ; 46 . si autobuzele 330 ; 335 . metrou - statia Stefan Cel Mare . pentru alte mijloace de transport : role,skatebord,motorete,auto-conserve, x5-x6-etc, elicopter personal (posibilitate de aterizare pe stadionul dinamo) pentru cei din urma google map sau harta de mai sus !!!* * nu recomand venirea cu motorete sau alte vehicole pentru ca o sa se lase cu betie crancena,exceptie fac cei care au o sotie/prietena/iubita soferita care bea chico sau coca cola !
  7. au mai ramas 4 zile si tot nu am costumatie :-|
  8. as avea eu o idee ptr tine dar iti trebuie 6 pitici si o alba ca zapada
  9. sunt cu bine primiti si "oamenii buni"
  10. si unde gasesc eu frunza de palmier???
  11. astept idei cu propuneri de costum (poopy de la tine nu vreau ).
  12. daca e vreme buna si nu intervine nimic primiti si un gs-ist mai vechi ?
  13. incredibil si adevarat... in Romania nu ma mai uimeste nimic... intr o societate sanatoasa un astfel de exemplar ar fi fost executat pe loc.. dar cum la noi se respecta drepturile omului si vrem democratie,pai atunci face oricine ce vrea. nu imi vine sa cred !
  14. pentru cuncursul de skandenberg m am apucat de antrenamente (trag de halbere) Ugluk-mana ciunga'
  15. salutare fratilor si surori ! aveti un proaspat hornetist printre voi ce se bucura de fiecare picatura din motoreta (probabil suna bolnav) !!! am vazut ca pregatiti o plecare la BM la sfarsitul lui mai parca,analizez bugetul si timpul si in caz ca ma primiti poate vin si eu cu voi !!! anunt de la inceput ca nu am nici o calitate si ca sunt plin de defecte si ca inca o chestie,mi s a ars releul de semnalizare (ala mic si patrat) cam unde/de la cine as putea sa iau ??? help va rog ca e cam ciudat fara semnale. (daca stie cineva ceva pm-me ca nu urmaresc mereu forumul !)
  16. dupa cum unii din voi stiu eu am fost scos "cu forta" din grupul vostru in urma unui accident... cu ocazia asta va aduc la cunostinta ca dau (contra unei sume modice) spre dezmembrat/refacere gs-ul meu cui este interesat ! revin cu detalii in curand !
  17. crezi ca isi mai aduce cineva aminte multe detalii !? eu unul nu am recunoscut pe nimeni si dupa cateva beri nici pe mine nu ma mai recunosteam
  18. DA DA !!! offfff ce m as spovedi unpic la (cu) o maicuta d'astaaa
  19. propun tinuta ptr doamne si somnisoare sa fie ceea de maicute ca sa fim in ton cu locatia !
  20. UgluK

    Declaro Dacorum

    ptr cine inca nu a aflat in cateva ore incepe iuresul la apasu... it will be a night to rememmber ! daca nu sunteti plecati si va place carmolul si show-ul haideti cu mic cu mare !!!
  21. UgluK

    Declaro Dacorum

    jardele tata "pomana" se face doar la inmormantare... accesta e un party marca DAC MOTORS care are deja o traditie in a organiza tot felul de evenimente. nimeni nu face concurenta nimanui e vorba de 2 evenimente total diferite (si la o distanta oarecare unul de celalalt!) o intrunire si o petrecere nu vad ce legatura au !!! asa ca nu mai vorbi in necunostinta de cauza sau doar ptr a face postari si mai bine te ai gandi ca poate unii din diferite motive nu ar putea ajunge la Rasnov dar le ar fi mult mai usor sa iasa la o noapte de carmol... bafta si noroace si nu mai fi asa rautacios ! asfalt uscat,benzina in rezervor si bere din belsug !
×
×
  • Creează nouă...