andreiortan Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 am un honda cb400 super four si din pacate anul trecut la intoarcerea in tara prin bulgaria am avut un trist accident....motorul este avariat grav furca fata,roata fara,ghidon,far,instrumentele de bord(turometru.etc) ....mai exact toata fata....din motive financiare doar acum am reusit sal aduc in tara...as dori sa imi recomandati de unde sa imi cumpar piese sau unde sa il duc la reparat....in judetul BIhor daca stiti ceva service...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 am un honda cb400 super four si din pacate anul trecut la intoarcerea in tara prin bulgaria am avut un trist accident....motorul este avariat grav furca fata,roata fara,ghidon,far,instrumentele de bord(turometru.etc) ....mai exact toata fata....din motive financiare doar acum am reusit sal aduc in tara...as dori sa imi recomandati de unde sa imi cumpar piese sau unde sa il duc la reparat....in judetul BIhor daca stiti ceva service...multumesc 0722895435-mihai tipul asta are un cb400super four. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate