razv23 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 salutare! am decis sa schimb culoarea cadrului mobrei..si la demontare m'am confruntat cu o mica mare problema. nu stiu cu ce sa desfac contrapiulita care tine cadrul si bascula.de fapt de desfacut e usor ca desfac imbusul din interior..de strans inapoi e mai dificil... ce cheie imi trebuie?? (nume..ceva..) si eventual de unde pot sa o cumpar..sunt 2 piulite de 2 marimi diferite..am atasat si o poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Cred ca merge stransa cu cheie pentru piulita care fixeaza panzele la flex sau cu cheie ptr. strans contrapiulitele la biciclete (... parca la jug). Cateva chei sunt la ASTIA. Editat Aprilie 23, 2008 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razv23 Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 multumesc de sfat BAlanuS-u', dar chestia e ca pilitele alea trebuie stranse cu o tubulara pt ca sunt in gauri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Cauta o teava solida, la diametru exterior cu piulita, taie cu flexul segmentele din dreptul umerilor de la piulita si obtii o imbinare perfecta teava-piulita, asa ca poti stringe oricit de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razv23 Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 dap..despre o solutie ca asta am vb si cu mac..dar chestia e ca nu stiu pe unde voi reusi sa gasesc 2 tevi care sa indeplineasca conditiile astea..sa fie la diametru si solide .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate