toasted Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 dupa cum am scris si mai sus, as avea nevoie de un carburator pentru un k-55, original sau ceva care sa se potriveasca. chiar daca nu aveti de vanzare, spuneti-mi va rog ce s-ar potrivi in loc de cel original. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 dupa cum am scris si mai sus, as avea nevoie de un carburator pentru un k-55, original sau ceva care sa se potriveasca. chiar daca nu aveti de vanzare, spuneti-mi va rog ce s-ar potrivi in loc de cel original. multumesc anticipat da-mi o poza sa-l identific ,sa caut in fiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 salut, tocmai asta e problema : lipseste cu desavarsire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Inlocuirea carbului, in lipsa celui original se face tinand cont de: - sa fie de acelasi tip:descendent, etc - sa corespunda cu diametrul galeriei de admisie - diametrul difuzorului sa fie max 5% fata de cel original - camera de nivel constant sa fie in fata camerei de amestec Restul conteaza mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate